Astera AX10 SpotMAX Set

Astera AX10 SpotMAX Set (8 pieces)

Krachtige verlichting set met 8 draadloze Astera AX10 SpotMax lampen. Ideaal te gebruiken voor het uitlichten van een gevel of gebouw.

320,00 excl. BTW

Astera AX10 SpotMAX Set

Op zoek naar krachtige verlichting voor het uitlichten van een gebouw, brug of gevel? Zoek niet verder. Dit is de verlichting die jij zoekt. Deze verlichting functioneert niet alleen 20 uur onafgebroken op een accu, maar is ook nog een waterdicht. In combinatie met de robuuste aluminium behuizing en krachtige LED’s is deze zeer geschikt om in de buitenlicht te gebruiken voor het verlichting van architectuur of andere objecten.

Gebouw, Gevel of Architectuur

Het verlichten van een gebouw, brug of gevel in de buitenlucht is gebonden aan vele uitdagingen. De apparatuur moet uiteraard bestand zijn tegen weersinvloeden, maar ook moet verkeer geen last hebben van de verlichting. Deze draadloze AX10 set is zet goed inzetbaar als gevel of architectuur verlichting. De spots in deze set functioneren namelijk volledig draadloos, waardoor er geen ingewikkelde constructies gebouwd moeten worden met kabels en kabelgoten. In combinatie met een AsteraBox is het zelfs mogelijk om vooraf al in te stellen wanneer de outdoor verlichting moet in- en uitschakelen. Zo hoeft je niet daadwerkelijk zelf aanwezig te zijn om de verlichting in de juiste stand te zetten. Tevens heet deze gebouw verlichting een IP65 beoordeling, waarmee ze beoordeeld zijn als spatwaterdicht. Gebruik in de regen, sneeuw of hagel is dus geen enkel probleem.

Uplighter

Uiteraard is het outdoor gebruik van deze spots geen verplichting. Je kunt ze namelijk ook gewoon inzetten als sfeerverlichting bij een congres of conferentie. Dergelijke zalen zijn vaak vrij hoog, waar ‘normale’ uplights nogal eens tekortschieten. Deze draadloze spots kun je ook prima inzetten als uplight of uplighters bij een zakelijk evenement. Zalen tot 8 meter hoog zijn hierbij geen enkel probleem. Het strijklicht langs de muur of pilaar zal uitstekend tot zijn recht komen ondanks de hoogte.

De spotlights in deze set beschikken over een zeer doordachte beugel. Je kunt deze beugel namelijk gebruiken voor het bevestigen aan een truss, grid of buizensysteem. Echter als je de voetjes aan deze beugel uitklapt heb je een perfect basis om de spots als uplights of uplighter te plaatsen.

Accessoires

Ook deze spots binnen het gamma van Astera komen met allerlei handige accessoires. Net zoals de kleine AX3 LightDrop en de multifunctionele AX5 TriplePAR, beschikt deze spot standaard over een lichtbundel met een openingshoek van 13 graden. Met behulp van de meegeleverde filters kun je deze bundel naar wens aanpassen. Voor algemene verlichting kun je gebruik maken van de floodfilter. Voor een strijklicht langs een muur maak je liever gebruik van de WallWash filter. Plaatsing bij een pilaar? Gebruik dan de draaibare WallWash filter. Voor meer informatie over alle meegeleverde accessoires, kun je de productpagina van de AX10 Event SpotLight bekijken.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  AX10 Event SpotLight

 • Type LED verlichting

  135 W - RGBW - 3350 Lm - 10350 Lx

 • Strobe

  0 - 25 Hz

 • Beam Angle

  13 Graden

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterij duur

  20 uur

 • Batterij oplaadtijd

  7 uur

 • Bediening

  CRMX - W-DMX - AsteraBox

 • IP Rating

  IP65

 • Gewicht AX10 Event Spotlight

  7,98 kg

 • Afmetingen AX10 Event Spotlight

  27,9 x 29,6 x 25,3 cm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist

  70 kg

 • Afmetingen transportkist

  1140 x 580 x 540 mm (L x B x H)

Tips

AsteraBox

Voldoet de standaard meegeleverde afstandsbediening niet voor jouw evenement? Voeg dan een AsteraBox toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Veiligheidskabels

Alle lampen in deze set zijn voorzien van een safety. Worden de spot opgehangen boven publiek? Zorg er dan in ieder geval voor dat deze safety goed is bevestigd.

Video

Astera AX10 SpotMAX Set bestellen

Krachtige verlichting set met 8 draadloze Astera AX10 SpotMax lampen. Ideaal te gebruiken voor het uitlichten van een gevel of gebouw.

€ 320,00 excl. BTW