Krachtstroom 63A 20 meter

CEE 63A 5P Male/Female 20 meter

Ideale verlengkabel voor het gebruik van een 63A krachtstroom aansluiting op jouw evenementenlocatie. Robuuste en kwalitatieve kabel voor evenementen met een hoge stroomvraag.

10,00 excl. BTW

Krachtstroom 63A 20 meter

Bij grotere evenementen ontkom je niet aan het gebruik van krachtstroom. Je kunt uiteraard wel gebruik maken van ‘normale’ stopcontacten, maar dan moet je erg goed uitzoeken of deze op verschillende zekeringen zijn aangesloten. Maar wat dacht je van het uitsluiten of deze groepen niet al gebruikt zijn door andere apparatuur? Bijvoorbeeld een koelkast van de cateraar of een stofzuiger van de schoonmaker. Dat is ook noodzakelijk. Iedereen sluit te pas en onpas apparatuur aan op beschikbare stopcontacten, waardoor jij de controle verliest over het stroomverbruik. Krachtstroom is niet door iedereen zomaar te gebruiken, dus je sluit hiermee al uit dat iedereen zomaar jouw stroomplannen in de war schopt. Om apparatuur gebruik te kunnen laten maken van krachtstroom zijn namelijk speciale verdelers nodig, dus de stroom van 400 volt omzetten naar 230 volt. Pas dan is het aansluiten van apparatuur mogelijk

Krachtstroom Kabel

Deze krachtstroom kabel heeft een lengte van 20 meter en is geschikt om te gebruiken in combinatie met 63A aansluitingen. De rode 5-polige connector is namelijk enkel geschikt voor deze aansluiting. Bij krachtstroom varieert de diameter van de plug namelijk aan de hand van het ampèrage. 16A krachstroomaansluitingen hebben dus een kleinere diameter dan 32A, 63A en 125A aansluitingen.

Onze 63A bekabeling is uitgevoerd met aders van 16mm2. Wij maken hierbij enkel gebruik van bekabeling van Titanex. Ondanks de dikte van de kabel blijft deze hiermee erg soepel en dus makkelijk langs een muur en in verschillende hoeken te leggen.

Ben je niet op zoek naar een kabel van 20 meter, maar een kortere versie? Dan kun je bij ons ook terecht voor een verlengkabel van 10 meter. Deze zijn onderling aan elkaar te koppelen, dus met twee kabels van 20 meter creëren je in een handomdraai een kabellengte van 40 meter. Uiteraard kun je ook verschillende lengtes met elkaar combineren.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 5G16

 • Lengte

  20 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  63A CEE 5P Male

 • Connector B

  63A CEE 5P Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  32,0 kg

Krachtstroom 63A 20 meter bestellen

Ideale verlengkabel voor het gebruik van een 63A krachtstroom aansluiting op jouw evenementenlocatie. Robuuste en kwalitatieve kabel voor evenementen met een hoge stroomvraag.

€ 10,00 excl. BTW