Schuko 10 meter

Schuko Verlengkabel 10 meter

Verlengkabel met een lengte van 10 meter voor het aansluiten van audiovisuele apparatuur op het lichtnet? Ideaal voor situaties waarin een stopcontact iets verder weg is gepositioneerd.

1,50 excl. BTW

Schuko 10 meter

Bij het bezoek van een evenementenlocatie is het verstandig om te controleren waar de stopcontacten zich bevinden. Het komt namelijk geregeld voor dat de aansluitingen van het lichtnet niet op de exacte positie van de apparatuur gepositioneerd zijn. De standaard bekabeling van het apparaat reikt dan vaak niet tot het stopcontact. Een verlengkabel vormt hierbij uitkomst. Ons assortiment heeft verschillende lengtes beschikbaar, waaronder deze versie met een lengte van 10 meter.

Eigenschappen Verlengkabel

Bij het huren van een verlengkabel, mag je er uiteraard vanuit gaan dat deze van betrouwbare kwaliteit is. Gelukkig zit het hiermee wel goed. Onze voedingskabels worden namelijk jaarlijks onderworpen aan een verplichte NEN3140 keuring. Hierbij worden de voedingskabels gecontroleerd op veiligheid en werking. Op deze manier bent u zeker van kwalitatieve verlengkabels.

Deze verlengkabel heeft een lengte van 10 meter en is – net als zijn kortere en langere broers – uitgevoerd met adres van 2,5mm2. Vanwege deze dikkere aders dan een doorsnee verlengsnoer van een willekeurige bouwmarkt, kan deze kabel makkelijk overweg met hoge belastingen. Ideaal bij evenementen waarbij vaak het lichtnet tot het maximale wordt belast.

Kleurcodering

Om de verschillende lengtes kabel makkelijk en snel van elkaar te kunnen onderscheiden maken wij gebruik van kleurcodering. Iedere kabel is voorzien van een kabelbinder in de kleur geel, blauw, rood of groen. De kleur staat hierbij voor de lengte van de kabel. Deze kabel met een lengte van 10 meter is voorzien van een rode kabelbinder. Dit geldt niet alleen voor de verlengkabel, maar voor alle type bekabeling met een lengte van 10 meter in ons assortiment.

Gebruik

De kabelbinder dient niet alleen voor het aanduiden van de lengte. Deze is namelijk ook geschikt voor het opbinden van de kabel tijdens transport. Door het klittenband op de kabelbinder kun je de kabel na gebruik makkelijk oprollen en bij elkaar houden. Op deze manier kun je de kabel makkelijk vervoeren en zal deze niet snel beschadigen. Wij leveren de kabels ook op deze manier aan en verwachten deze ook op deze manier retour. Komen de kabels niet netjes opgerold of vies retour, dan moeten we helaas kosten in rekening brengen voor het opnieuw oprollen dan wel schoonmaken van de bekabeling.

Is de lengte van deze kabel niet voldoende? Bekijk dan onze langere versie met een lengte van 20 meter. Op zoek naar een korte lengte? Geen probleem. Je kunt bij ons ook terecht voor verlengkabels van 3 en 5 meter lang.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 3G2.5

 • Lengte

  10 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  Schuko Male

 • Connector B

  Schuko Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  2,2 kg

Tips

Stekkerblok

Onze verlengkabels zijn voorzien van een 2-weg stekkerblok. Hiermee kun je zowel een apparaat aansluiten als een nieuw verlengkabel voor het aansluiten van een apparaat verder op. Lekker efficient!

Retourneren

Zorg ervoor dat de gehuurde bekabeling altijd schoon en netjes retour komt. Op deze manier wordt je niet belast met onverwachte schoonmaakkosten.

Schuko 10 meter bestellen

Verlengkabel met een lengte van 10 meter voor het aansluiten van audiovisuele apparatuur op het lichtnet? Ideaal voor situaties waarin een stopcontact iets verder weg is gepositioneerd.

€ 1,50 excl. BTW