Airwall Hanger

World Rigging Systems AlumaLOK Airwall Hanger

Hangpunten nodig in hotels of congres locaties? Met deze tool creëer je zeer eenvoudig hangpunten in de rails van de verplaatsbare airwall wanden.

25,00 excl. BTW

Airwall Hanger

Ze noemen hem ook wel de ‘Godfather of airwall track rigging’ deze Aluma-Lok van World Rigging Systems. Een ideale tool om hangpunten te creëren in locaties, waar deze niet standaard aanwezig zijn. In tegenstelling tot grote evenementenlocaties en stadions hebben hotels en congres locaties vaak een volledig afgewerkt plafond. Hierdoor is dit niet meer toegankelijk voor het bevestigen van takels en andere rigging materialen.

Rails

Deze locaties beschikken tegenwoordig steeds vaker over airwalls. Deze wanden hangen in een rails, waardoor de zalen volledig flexibel zijn in te delen. Als deze rails niet in gebruik is voor de wanden, kun je met behulp van deze Aluma-Lok een hangpunt creëeren. Dit kan op iedere gewenste plek in deze rails.

Toepassing Airwall Track Bracket

Voor het ophangen van truss is het mogelijk een takel met een half coupler (met hijsoog) of softsteel aan deze Aluma Lok te bevestigen. Is er geen noodzaak voor het hangen van een complete truss? Geen probleem. Het is ook mogelijk om lampen, beamers of speakers rechtstreeks te bevestigen. Deze airwall track bracket beschikt over een bevestigingspunten voor halfcouplers, harpsluitingen en schroefdraad.

Technische specificaties

 • Merk

  World Rigging Systems

 • Type

  ALUMA-LOK

 • Belastbaarheid

  340 kg

 • Gewicht

  3,74 kg

 • Afmetingen

  25,4 x 21,21 x 5,08 cm (B x H x D)

Tips

Veiligheid

Deze airwall track bracket heeft een maximale belastbaarheid van 340 kg. Hierbij in een veiligheidsfactor van 10:1 ingebouwd. Het product is dus volkomen veilig.

Montage

Het grootste deel van de veiligheid wordt echter bepaald door de montage. Heb je hier geen verstand van? Laat dit dan door ons verzorgen.

Video

Airwall Hanger bestellen

Hangpunten nodig in hotels of congres locaties? Met deze tool creëer je zeer eenvoudig hangpunten in de rails van de verplaatsbare airwall wanden.

€ 25,00 excl. BTW