Geluidsinstallatie 150 Personen

2x Actieve topspeaker, 2x Actieve subspeaker

Goede strakke basweergave op iedere locatie. Zeer geschikt voor DJ's en bands.

150,00 excl. BTW

Geluidsinstallatie 150 Personen

Deze krachtige geluidsinstallatie is het meest favoriet bij tal van evenementen? Deze zeer krachtige, maar enigszins compacte, geluidsinstallatie is in te zetten voor feesten en partijen tot 150 personen. De basweergave in deze set is zeer geschikt voor DJ’s, bands en andere artiesten. Voor spraakversterking is deze set minder geschikt, maar voor presentaties met muziek weer ideaal. Uiteraard voorzien wij u graag van een passend advies.

Plug & Play

Deze geluidsset wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling meegeleverd worden. De lengte van de meegeleverde kabels bedraagt 10 meter. Hiermee heeft u voldoende vrijheid om de speakers op de gewenste plek te plaatsen. Al onze geluidsets zijn voorzien van een professionele 3-polige XLR aansluiting. Het is raadzaam om vooraf de aansluiting op de muziekbron te controleren op de XLR aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze speakers aan te sluiten via een Jack 6,3mm of RCA (Tulp) aansluiting. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag altijd de gewenste aansluiting. Houdt u rekening met de omvang van de geluidset? Deze past niet in een personenwagen. U kunt wel gebruik maken van onze transport service door ‘Laten afleveren op locatie’ aan te vinken in de winkelwagen.

Versterking

De QSC K-serie is een actieve serie speakers. Dit betekent dat de versterker zit ingebouwd in de speaker. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met het plaatsen van een losse versterker.

Geluidsbron aansluiten

Het is mogelijk om verschillende afspeelapparatuur aan te sluiten op deze geluidsset. Hierbij kunt u denken aan een telefoon, tablet, laptop, microfoon of media speler. Houdt er rekening mee dat het aansluiten van deze apparaten alleen mogelijk is met tussenkomst van een mengpaneel of mengtafel. Zonder mengpaneel is dit niet mogelijk! Een mengpaneel voegt u eenvoudig toe via de gerelateerde items.

Verwacht u toch meer dan 150 personen en wilt u een audio set met nog betere weergave van de lage tonen? Bekijk onze geluid set tot 200 personen.

Technische specificaties

 • Merk

  QSC

 • Type

  2x QSC KW181 + 2x QSC K12

 • Vermogen

  4000 watt

 • Meegeleverde statieven

  2x K&M Tussenpaal

 • Meegeleverde aansluiting

  XLR (3-polig)

 • Gewicht QSC K12

  19 kg

 • Gewicht QSC KW181

  37,6 kg

 • Gewicht Transportkist 2x QSC K12

  25 kg

 • Gewicht Transporthoes KW181

  3 kg

 • Afmetingen QSC K12

  470 x 460 x 650 mm (B x D x H)

 • Afmetingen QSC KW181

  595 × 761 x 510 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transportkist 2x QSC K12

  800 x 451 x 1000 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transporthoes KW181

  595 × 761 x 510 mm (B x D x H)

Tips

Veiligheid

Het is raadzaam om kabels altijd goed vast te tapen en statieven niet dicht in de buurt van dansend publiek te plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel veiligheid is geplaatst.

Mengpaneel

Voor het aansluiten van afspeelapparatuur of microfoons is een mengpaneel vereist. Hiermee kunt u niet alleen het volume, maar ook de klankkleur naar wens regelen.

Video

Geluidsinstallatie 150 Personen bestellen

Goede strakke basweergave op iedere locatie. Zeer geschikt voor DJ's en bands.

€ 150,00 excl. BTW