3-weg truss hoek

Prolyte H30V C012

Deze 3-weg truss hoek is perfect voor constructies, zoals een truss carré. De 90 graden hoek met down/up is een van de meest gebruikte truss hoeken.

15,00 excl. BTW

3-weg truss hoek

Truss constructies kunnen op veel manieren worden toegepast voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Er zijn ontelbare modulaire constructies te bouwen met de H30V serie. Aan de constructies kunt u gemakkelijk verlichting, audio en spandoeken bevestigen. Met enkele delen kunt u al een complete beursstand bouwen.

Prolyte H30V serie

De H30V serie van Prolyte is de marktleider in zijn klasse en is al jaren een van de meest gebruikte merken. Prolyte is internationaal geaccepteerd en uitermate betrouwbaar. Deze 3-weg truss hoek wordt veel ingezet bij vierkante of rechthoekige constructies op poten, ook wel truss carré of ground support genoemd.

Het is opgebouwd uit hoofdbuizen van 48,3 x 3 mm en diagonalen van 16 x 2 mm. Deze delen kunnen enorm veel last dragen. Aan de uiteinden zitten CCS6 conische koppelingen, waarmee u het trussdeel gemakkelijk aan een ander trussdeel bevestigt met behulp van truss pinnen. De Prolyte H30V serie is zo’n succesvol en betrouwbaar product dat u het wereldwijd bij alle grote evenementen kunt aantreffen.

Gebruik de verschillende lengtes, hoeken en baseplates om de constructie aan uw wensen te laten voldoen.

Wij raden aan om uw constructie altijd te laten checken door een expert, zodat zaken als belastbaarheid goed doorberekend worden. Aan het gebruik van truss hangen strenge regels omtrent belastbaarheid en gebruik.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V C012

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  500 x 500 x 500 mm (B x H x D)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelingen

  CCS6 koppelsysteem

Tips

Video

3-weg truss hoek bestellen

Deze 3-weg truss hoek is perfect voor constructies, zoals een truss carré. De 90 graden hoek met down/up is een van de meest gebruikte truss hoeken.

€ 15,00 excl. BTW