2-weg truss hoek

Prolyte H30V C003

Dit 90 graden truss hoekstuk van Prolyte is te gebruiken voor verschillende truss constructies.

10,00 excl. BTW

2-weg truss hoek

Het truss systeem is ideaal voor elke beurs of evenement. Met de H30V serie zijn ontelbare modulaire constructies te bouwen. Deze constructies zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het bevestigen van spandoeken in uw beurstent, audio voor een optreden of verlichting voor een evenement. Dit kunt u geheel afstemmen naar uw wens. Heeft u advies nodig of mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar.

Met de verschillende beschikbare lengtes, baseplates en hoeken, kunt u zelf de constructie samenstellen die past bij uw ideeën.

Wij adviseren u om uw constructie altijd te laten nakijken door een expert. Deze kan de belastbaarheid en het gebruik controleren. Zo weet u zeker dat u een veilige en betrouwbare constructie heeft staan.

Prolyte H30V serie

Prolyte is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van truss constructies. De H30V serie is bedoeld voor compacte constructies met hoge belastbaarheid. Deze Prolyte H30V C003 is een 90 graden hoek en is in te zetten bij bijvoorbeeld goalposts.

De Prolyte H30V C003 is uitgerust met CCS6 conische koppelingen en is met truss pinnen aan andere truss delen te bevestigen. De H30V serie wordt wereldwijd toegepast en is te zien op vele grote evenementen.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V C003

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  500 x 500 x 300 mm (B x H x D)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelingen

  CCS6 koppelsysteem

Tips

Video

2-weg truss hoek bestellen

Dit 90 graden truss hoekstuk van Prolyte is te gebruiken voor verschillende truss constructies.

€ 10,00 excl. BTW