Feestelijke opening of onthulling

Een opening of een onthulling typeert zich vaak door een feestelijk karakter. Dit feestelijke karakter vind je terug bij evenementen zoals de opening van een nieuw kantoorpand, de doop van een boot, de onthulling van een nieuw monument of een nieuwe auto.
Een opening of een onthulling gaat vaak gepaard met een symbolische handeling. Aftellen van tien naar nul, waarna een klap wordt gegeven op een rode knop, een lint wordt doorgeknipt en de confetti de lucht in schiet.

Wil je de gasten tijdens de opening of onthulling op een fantastische beleving trakteren? Dan zijn wij je graag van dienst als audiovisuele partner.  Dit doen wij niet alleen met de verhuur van audiovisuele materialen, maar ook met de begeleiding vóór, tijdens en na het evenement.

Mogelijkheden

Special Effects

Met een breed scala aan audiovisuele producten kunnen we jouw evenement een goede invulling geven. Zo kan een auto onthuld worden, door een valdoek rondom de auto naar beneden te laten vallen. Dit moment kan worden aangevuld door andere special effects, zoals het afschieten van confetti of door de confetti juist langzaam over het publiek te laten vallen. Maak een onthulling nog spannender door een lichte nevel toe te passen of laat een industriële ventilator rook wegblazen wanneer een voorwerp onthuld wordt.

Verlichting

Uiteraard spelen de factoren: locatie en tijd een belangrijke rol voor de juiste keuze van verlichting tijdens een dergelijk evenement. Vind jouw evenement overdag plaats? Dan zal verlichting minder effectief zijn. Is de opening gedurende de avond of heb je te maken met weinig lichtinval? Dan kan je met diverse typen verlichting uit ons assortiment, complete gebouwen of monumenten omtoveren tot een waar schouwspel. Wil je een bedrijf extra laten opvallen? Dan kan je het evenement aanvullen met gobo projectie. Hiermee projecteer je een logo of tekst op het te onthullen gebouw, monument of voorwerp.

Beeld & Geluid

De ondersteuning van spraak, muziek en beeld kunnen essentieel zijn tijdens een opening of onthulling. Een speech tijdens het evenement moet bij iedereen in het publiek goed aankomen. Muziek kan tijdens een opening voor een aangename sfeer zorgen en door middel van beeld kan het je publiek trakteren op bijvoorbeeld een introductiefilm. Met hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken ben je voorzien van de beste audiovisuele apparatuur voor jouw evenement.

Hybride Evenement

Het kan uiteraard voorkomen dat één of meerdere deelnemers onverhoopt het evenement niet kunnen bijwonen, doordat bijvoorbeeld reizen niet meer mogelijk is. Maak dan van je opening of onthulling een hybride evenement. Met het verzorgen van een livestream kunnen bezoekers het moment alsnog meemaken wanneer men niet de mogelijkheid heeft om fysiek aanwezig te zijn. Zo maak je van jouw opening of onthulling niet alleen een lokaal, maar zelfs een regionaal of een internationaal evenement. Een trend die zich steeds sneller ontwikkeld in de evenementindustrie, wanneer er door omstandigheden geen publiek bij het evenement aanwezig kan of mag zijn.

Uitvoering

Het aantal producten dat je wilt inzetten tijdens je evenement, geeft aan hoe complex de uitvoering ervan is. Voor het afschieten van confetti hoef je slechts op één knop te drukken. Wil je de confetti gelijktijdig activeren met een valdoek, waarbij het geluid geregeld wordt en het geheel ook wordt uitgezonden? Dan is dit niet meer te doen als je niet over voldoende technische kennis beschikt. Het is dan noodzakelijk om het geheel door professionals uit te laten voeren.

Ook verzorgen wij graag de gehele productie voor jouw evenement. Met professionele technici voor licht, geluid, video en special effects wordt de techniek tot in detail verzorgd zodat je hier niet meer naar hoeft om te kijken. We nemen de aanvraag met je door en voorzien je van advies op de vraagstukken die naar voren komen. We plannen een locatiebezoek in om de mogelijkheden te bespreken alvorens we starten met de pre-productie, waar we de juiste invulling geven aan de planning.

Nieuwsgierig?

Met jarenlange ervaring op diverse locaties helpen wij je het evenement tot een onvergetelijk succes te maken. Heb je een evenement welke zowel binnen als buiten plaatsvind? Bijvoorbeeld de opening van een nieuw winkelcentrum, waarbij confetti buiten wordt afgeschoten na een korte presentatie, en binnen muziek wordt verzorgd? Geen zorgen, we verzorgen de installatie van de materialen en bieden technische ondersteuning op binnen-en buitenlocaties.

Ben je nieuwsgierig hoe we van jouw evenement een spectaculaire ervaring maken? Stuur dan een e-mail naar info@hwc-er.nl. Wil je liever telefonisch contact met ons opnemen? Dat is uiteraard geen probleem. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 85 303 42 88. Wil je liever jouw evenement bespreken tijdens een kop koffie of thee? Maak dan een afspraak om langs te komen op onze vestiging in Amsterdam.