Rent 2 Production

Bezig met het organiseren van een congres, seminar, presentatie of beurs? Dan wilt u dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Met Rent 2 Production nemen wij alle zorgen omtrent de audiovisuele invulling van uw evenement voor onze rekening.
In een verkennend gesprek vernemen wij graag uw wensen en verwachtingen ten aanzien van het evenement. Deze zullen wij vertalen tot een vrijblijvend voorstel, waarbij audiovisuele techniek wordt ingezet om de boodschap van het evenement optimaal over te dragen op het publiek.

Na overeenstemming wordt met behulp van technische tekeningen exact bepaald waar en hoe ieder stukje techniek een aanvulling geeft op het overbrengen van de boodschap. Met behulp van deze tekeningen wordt ook gestart met de pre-productie. Daarbij wordt alles voorbereid voor het event.

Bediening

Eenmaal op locatie wordt de audiovisuele invulling van het evenement precies volgens planning klaargemaakt door onze gekwalificeerde crew. Alvorens het evenement echt van start gaat zal ons showbedienend personeel (zoals de geluids-, licht of videotechnici) indien gewenst het hele evenement doorlopen met een generale repetitie. Op deze manier weet iedereen de belangrijke punten van het evenement en kunnen kleine onvolkomenheden vroegtijdig aangepakt worden.

Ook tijdens het evenement zorgen wij uiteraard voor de bediening van de audiovisuele apparatuur. De geluidstechnici zorgen ervoor dat alle sprekers goed verstaanbaar zijn. Lichttechnici dragen zorg dat iedereen op het podium goed zichtbaar is en alle afgesproken cues worden opgevolgd. Gelijktijdig zorgen de videotechnici ervoor dat alles voor het publiek goed zichtbaar is en alle instarts exact volgens het draaiboek worden uitgevoerd. Samen zorgt de crew voor een vlekkeloos evenement.

Na afloop van het evenement zorgen wij er uiteraard voor dat de locatie in goede orde wordt achtergelaten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar!