Livestream Studio huren met de hospitality van een hotel

En ineens was het zover. De totale evenementenindustrie kwam plotsklap tot stilstand. Geen evenementen meer. Het leek er ook niet op dat dit snel zou gaan veranderen. Eenmaal bekomen van de schrik was het tijd om de koppen bij elkaar te steken. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Op welke manier kunnen evenementen wel doorgang vinden? Hoe kunnen we, de regels in acht genomen, wel onze opdrachtgevers helpen?
De opdracht was dus duidelijk, maar de uitkomst ervan eigenlijk ook. Livestreams en hybride evenementen. Dat is waar de focus komt te liggen de komende tijd. Een weg die via livestreams naar hybride evenementen lijdt en uiteindelijk uitkomt bij fysieke samenkomsten.

Ontstaan Livestream Studio Amsterdam

Het idee werd geboren om hotels te voorzien van livestream studio’s. De klantenkring bediende wij tenslotte toch al op dagelijkse basis en zalen stonden toch continu leeg. Immers vonden er geen congressen, meetings en andere evenementen meer plaats. De bakermat van de zakelijke evenementenindustrie was helemaal tot stilstand gekomen. Kortom niet alleen wij en onze klanten stonden te springen om kansrijke initiatieven. Om deze reden hebben wij een nieuwe platform ontwikkelt; Livestream hotel. Hiermee hebben we verschillende vooraanstaande hotels in en rond Amsterdam voorzien van livestream studio’s. Op deze manier kunnen opdrachtgevers gebruik maken van alle audiovisuele gemakken, maar ook genieten van alle gemakken die een hotel te bieden heeft. Een overnachting voor of na het evenement? Een smaakvolle lunch of diner? Het is allemaal mogelijk met Livestream hotel. Een livestream studio huren, eenvoudig, overzichtelijk en voordelig.

Livestream Studio Amsterdam

De Studio’s

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een livestream, webinar of webcast. Veelal zijn dergelijke evenementen technisch lastiger onder de knie te krijgen dan ouderwetse fysieke evenementen. Gelukkig hebben wij alle benodigde technische knowhow in huis om jouw uitstekend te kunnen begeleiden. Maak je vooral geen zorgen. Onze projectmanagers zullen het traject van begin tot eind met je doorlopen. Hierbij vermoeien wij je niet met technische termen. Wij regelen het en houden alles begrijpelijk. Om je hiermee alvast te helpen hebben wij onze livestream studio’s opgedeeld in drie pakketten. Op basis van de mogelijkheden kun je alvast een voorselectie maken van hetgeen waar jouw online evenement het beste op aansluit. Komen onze studio pakketten niet helemaal overeen met de eisen die jij stelt aan de studio? Geen nood. We passen de setup graag voor je aan, zodat deze perfect aansluit.

Livestream Studio 1

Onze voordeligste livestream studio betreft een volledig uitgeruste variant voor compacte webinars, online meetings of productpresentaties. De studio is voorzien van een tweetal 4K remote camera’s welke op afstand worden bediend door de aanwezige technicus. Naast het schakelen tussen beide camera’s is het tevens mogelijk om een PowerPoint of Keynote presentatie te integreren in de livestream. Voor de sprekers zijn standaard twee draadloze headset microfoons aanwezig en uiteraard is deze studio voorzien van het prachtige afgebeelde decor inclusief sfeerverlichting. Iedere studio is volledig aan te passen naar de exacte benodigdheden. Het toevoegen van een extra camera, microfoon of alle benodigde materialen voor het integreren van een remote speaker zijn dan ook geen probleem. Neem gerust een kijkje op onze toevoegingen pagina voor het bekijken van de meest gebruikte items.

Livestream Studio 2

Wil je toch gebruik maken van meer technische mogelijkheden voor jouw livestream, webinar of online ledenvergadering? Dan biedt deze studio uitkomst. Deze livestream studio is namelijk standaard uitgerust met drie UHD PTZ camera’s, vier draadloze headset microfoons en een schitterend decor met bijhorende sfeerverlichting. Uiteraard is het ook in deze studio mogelijk om een PowerPoint presentatie te integreren in de livestream, maar tevens kun je titelbalken toevoegen voor het aankondigen van je sprekers. Dit komt de professionele uitstraling van jouw uitzending alleen maar ten goede. Leuk om te weten is dat het decor volledig aan te passen is naar je eigen wensen. De kleuren kunnen namelijk helemaal aangepast worden. Op deze manier sluit het decor helemaal aan bij de wensen van de opdrachtgever. Je kunt het decor ook helemaal personaliseren met custom panelen of gepersonaliseerde bestickering.

Livestream Studio 3

Ben je op zoek naar nog meer mogelijkheden voor jouw uitzending? Dan is deze livestream studio inderdaad de oplossing. Deze studio is perfect geschikt voor een professionele online talkshow, webinar of persconferentie. In werkelijk alles word je voorzien. Deze studio is standaard voorzien van vier remote camera’s, zes draadloze headset microfoons en een zeer uitgebreid decor met sfeerverlichting. Tevens biedt deze studio de mogelijkheid tot het integreren van een PowerPoint presentatie, titelbaken voor het aankondigen van de sprekers, de weergave van een logo links of rechts bovenin beeld en het gelijktijdig weergegeven van meerdere videobronnen. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om beelden uit de studio te combineren met een inbellende spreker. Het verschil met een uitzending op TV is nu niet meer te onderscheiden van een livestream uit deze studio. Uiteraard is ook deze studio naar wens uit te breiden met toevoegingen.

Livestream Studio Huren

Ben je naar aanleiding van deze informatie geïnteresseerd in het gebruik van onze livestream studio’s of op zoek naar meer informatie? Bekijk dan eens onze website www.livestream-hotel.nl. Hierop vind je veel informatie over onze pakketten, de locaties en de mogelijkheden.
Je vindt onze studio’s onder andere terug bij Hotel Jakarta, Fashion Hotel, Westcord Hotel Delft, Postillion Hotel Amsterdam en Van der Valk Amsterdam-Amstel. Wil je een studio laten plaatsen op een eigen locatie, dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op via info@hwc-er.nl of bel ons op het gebruikelijke telefoonnummer +31 (0) 85 303 42 88.

Product tags