ATOMIC Modular Systems is modulaire decorbouw die op de bezoekers van uw beurs, congres, hotel of evenementenlocatie een geweldige indruk achterlaat. Professioneel modulair design dat uitermate voordelig is geprijsd. De flexibiliteit van het product zorgt voor optimale creativiteit tijdens uw evenement. U creëert door de oneindige combineer mogelijkheden eenvoudig een spectaculaire driedimensionale belevenis. Deze belevenis versterkt u ook nog eens door gebruik te maken van verlichting in en voor de kolommen en muren. De opstellingen zijn volledig vrijstaand, maar ook op te hangen. Vanwege het beperkte transportvolume en de snelle op- & afbouwtijd zijn de ATOMIC producten uitermate geschikt voor allerlei evenementen. Elke setup is volledig naar uw wens en budget samen te stellen. Zo kunnen dan ook alle panelen gecombineerd worden om tot een uniek en creatief resultaat te komen.

Bekijk onderstaand de brochure voor de mogelijkheden. Gebruik de pijltjes onderaan de PDF om alle pagina’s te kunnen bekijken.

Gezien elk design uniek is, kunt u dit product niet via de winkelwagen bestellen. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw project. Zo adviseren wij u graag over de panelen, maar ook de verlichting die u het best bij uw opstelling kan gebruiken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie dan wel een maatofferte.