Stroboscoop 1800 Watt

Geni 1800F stroboscoop

Krachtige stroboscoop voor kleine en middelgrote locaties. Ideaal te gebruiken voor feesten en evenementen met up-tempo muziek.

20,00 excl. BTW

Stroboscoop 1800 Watt

De Geni 1800 F is een krachtige stroboscoop en heeft een flash vermogen van 1800 Watt. Deze stroboscoop is uitermate geschikt voor discotheken, clubs en festivals. Uiteraard kunt u deze stroboscoop ook gebruiken voor kleine en middelgrote partijen op evenementenlocaties of thuis. De stroboscoop is zowel stand alone als via DMX te gebruiken.

Optisch Illusie

Een stroboscoop lamp is een veel gebruikt product in de dancescene. Je zult dit type lamp veelal tegenkomen op een afterparty of dance feest. Met zijn felle witte flitsen, geeft deze stroboscoop een extra boost aan iedere climax in de muziek. De flitsen kunnen een intens gevoel geven tijdens het dansen. Echter kunnen deze ook zorg dragen bij het creëren van een optische illusie. Als het licht in hoog tempo knippert kan de illusie gewekt worden dat een persoon stilstaat tijdens het dansen, dan wel heel schokkerig beweegt.

Perfecte Shot

De Geni 1800F leent zich niet alleen voor gebruik bij evenementen en feesten. De stroboscoop lamp kan ook gebruikt worden bij fotografische toepassingen. Je kunt de stroboscoop gebruiken om bijvoorbeeld het licht op een druppel water te schijnen. Hiermee kan je het effect creëren dat het lijkt dat een de druppel water blijft zweven. Met de juiste timing is het zelfs mogelijk om het te laten lijken dat de druppel water tegen de zwaartekracht in beweegt. Hier kunnen prachtige foto’s uit voortkomen. In combinatie met onze Industriele ventilator is het tevens mogelijk om een stroboscoop te gebruiken bij fotografie van personen.

Gevaren

Een lamp met hele felle en korte flitsen is helaas niet zonder gevaren. De lamp kan epileptische aanvallen opwekken bij personen die hiervoor gevoelig zijn vanwege een epileptische aanleg. Ook bij mensen zonder deze aanleg kan stroboscopisch licht desoriënterend werken. Het is daarom noodzakelijk om over de juiste kennis te beschikken bij het gebruik van dergelijke lampen. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Technische specificaties

 • Merk

  Geni

 • Type

  1800F MKII

 • Stroomverbruik

  1800 watt

 • Type Lamp

  Phillips XOP 150-OF

 • Gewicht Stroboscoop

  3,2 kg

 • Afmeting Stroboscoop

  500 x 120 x 150 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  3 kg

 • Afmeting Transportkist

  600 x 400 x 235 mm (L x B x H)

Tips

Stroomverbruik

De stroboscoop verbruikt alleen stroom als deze flitst. Echter is de stroomopname dan wel 1800 watt. Wij raden aan de stroboscoop altijd op zijn eigen stroomgroep aan te sluiten, zodat deze geen stroringen kan geven aan andere apparatuur

Epilepsie

Stroboscopen, ongeacht de kracht hiervan kunnen epileptische aanvallen opwekken. Wij raden dan ook aan dit lichteffect niet te gebruiken bij personen met een epilepsie geschiedenis.

Video

Stroboscoop 1800 Watt bestellen

Krachtige stroboscoop voor kleine en middelgrote locaties. Ideaal te gebruiken voor feesten en evenementen met up-tempo muziek.

€ 20,00 excl. BTW