Schijnwerper 150 Watt

LEG ACT HQI-150

Tradeshow voorzien van egale witte verlichting? Met deze compacte schijnwerpers ben je zeker van een goed verlicht resultaat. Ideaal voor het uitlichten van uw beurs of tradeshow.

15,00 excl. BTW

Schijnwerper 150 Watt

Nog steeds zijn HQI floodlight lampen niet weg te denken bij beurzen en tradeshows. Deze gasontladingslampen leveren ondanks de conventionele techniek een krachtige hoeveelheid licht in vergelijking met het stroomverbruik.

HQI

Deze schijnwerper maakt gebruik van een gasontladingslamp. Dat klinkt heel spannend, maar valt in praktijk reuze mee. In tegenstelling tot halogeenverlichting gaan gasontladingslampen veel zuiniger om met energie. Er wordt hier namelijk niet gebruik gemaakt van een gloeidraad voor het creëren van licht, maar gas.

Deze schijnwerper heeft wel een paar minuten nodig om op te starten. Het gas in de lamp zal namelijk niet direct op volle sterkte ontbranden. Na ongeveer 10 à 15 minuten is deze lamp op volle kracht. Je kunt dit vergelijken met de verlichting op sportvelden.

Bij het uitschakelen van de verlichting zal deze wel direct doven. Doe je dit per ongeluk en zet je direct weer spanning op de stroomkabel, zal de verlichting niet direct weer aangaan. Deze zal namelijk eerst afkoelen, waarna de verlichting weer langzaam zal opstarten. Houd hier dus rekening mee tijdens je tradeshow.

Floodlight

In behuizing zit een A-symmetrische reflector. Hiermee weerkaatst de lamp de verlichting binnenin de behuizing in de juiste richting. Deze A-symmetrische reflector zorgt ervoor dat deze schijnwerper een zeer groot oppervlak verlicht. De randen van de lichtbundel zijn nauwelijks waarneembaar. Bij het grotere aantallen schijnwerpers ontstaat hiermee een egaal verlichtte beursstand zonder overbelichte stukken. Ideaal om te gebruiken tijdens een tradeshow, waar het licht elke keer hetzelfde resultaat moet leveren.

Tradeshow

Deze schijnwerper is in grotere aantallen zeer geschikt voor het voorzien van verlichting tijdens een tradeshow. Je kunt deze floodlights inzetten voor beursstands tot ongeveer 4 meter. Bij een hogere hoogte raden we aan gebruik te maken van een krachtigere LED variant; de LED Floodlight 200 watt. Deze heeft dezelfde eigenschappen als deze HQI, maar maakt gebruik van zuinige LED techniek en is daardoor krachtiger.

Technische specificaties

 • Merk

  LEG

 • Type

  ACT Asymmetric 150

 • Stroomverbruik

  150 watt

 • Type Lamp

  Gasontlading

 • Fitting

  RX7s

 • Kleurtemperatuur

  4200 K

 • Opwarmtijd

  15 minuten

 • Gewicht Lamp

  5,3 kg

 • Afmetingen Lamp

  415 x 290 x 130 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  25 kg

 • Afmetingen Transportkist (Per 8)

  800 x 600 x 1000 mm (L x B x H)

Tips

Outdoor

Deze schijnwerpers zijn uitstekend in te zetten in de buitenlucht. Door zijn gunstige opbouw en afdichting, ondervinden deze armaturen geen invloed van de weersomstandigheden.

Indoor

Door de asymmetrische reflector is het egaal uitlichten van een grote oppervlakte erg makkelijk geworden. Het uitlichten van een beursstand of grote hal wordt op deze manier veel simpeler.

Video

Schijnwerper 150 Watt bestellen

Tradeshow voorzien van egale witte verlichting? Met deze compacte schijnwerpers ben je zeker van een goed verlicht resultaat. Ideaal voor het uitlichten van uw beurs of tradeshow.

€ 15,00 excl. BTW