Schijnwerper 150W Set

LEG ACT HQI-150 Asymmetric (8 stuks)

Set van 8 krachtige gasontlading breedstalers. Ideaal inzetbaar voor het produceren van een egaal verlichtte tradeshow of beurs.

120,00 excl. BTW

Schijnwerper 150W Set

Wil je een beursstand verlichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat begrijpen wij. Hoeveel verlichting heb ik nodig? Welke type lamp is het meest geschikt voor mijn toepassing? Wij helpen je graag bij het creëren van het gewenste resultaat voor jouw beurs of tradeshow.

Deze set bevat 8 schijnwerpers op basis van gasontladingslampen. Deze zijn zeer toepasbaar bij stand tot een hoogte van ongeveer 4 meter. Deze floodlights hebben een zeer grote spreiding en zijn daardoor in staat de beursstand volledig egaal te verlichten. Is de beursstand of tradeshow hoger? Bekijk dan onze set met krachtigere floodlights.

Standverlichting

Voor het vestigen van de juiste aandacht op de producten en wekken van de interesse van potentiële opdrachtgevers is goede verlichting essentieel. Deze schijnwerpers met gasontladingslampen zijn zeer betrouwbaar en zijn nog steeds de meest toegepaste floodlight op beurzen en tradeshows. Het is niet voor niets dat dit type verlichting nog steeds wordt toegepast bij het verlichten van sportvelden en stadions.

Dat is niet de enige reden. Met behulp van de A-symmetrische ingebouwde reflector is deze lamp erg goed in staat oppervlakte en producten egaal te verlichten. Bij het combineren van meerdere spots ontstaan niet meer en minder verlichtte gebieden. Alles is egaal verlicht in je kunt eigenlijk niet zien waar de lichtbundel van de ene schijnwerper ophoudt en de andere floodlight begint.

Het is wel raadzaam om er rekening mee te houden dat het even duurt voordat deze verlichting is opgestart. Schrik dus niet bij het inschakelen van deze verlichting. De lampen hebben hier ongeveer 15 minuten voor nodig.

Wil je meer informatie over de eigenschappen en toepassing van deze verlichting voor tradeshows en beurzen? Bezoek dan de productpagina van deze schijnwerper voor alle details.

Outdoor

Tradeshow of beurs in een outdoor omgeving? Daar heeft deze verlichting helemaal geen last van. Deze lampen zijn volledig spatwaterdicht en dus bestand tegen alle weersinvloeden. Het is dan ook geen probleem om deze verlichting in regen, sneeuw of hagel te gebruiken. Deze schijnwerpers blijven de beurs of tradeshow voorzien van egale verlichting.

Technische specificaties

 • Merk

  LEG

 • Type

  ACT Asymmetric 150

 • Stroomverbruik

  150 watt

 • Type Lamp

  Gasontlading

 • Fitting

  RX7s

 • Kleurtemperatuur

  4200 K

 • Opwarmtijd

  15 minuten

 • Gewicht Lamp

  5,3 kg

 • Afmetingen Lamp

  415 x 290 x 130 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  25 kg

 • Afmetingen Transportkist (Per 8)

  800 x 600 x 1000 mm (L x B x H)

Tips

Safety

Voor een veilige montage boven publiek is het bevestigen van een safety verplicht. Hiermee hangen de lampen gezekerd.

Video

Schijnwerper 150W Set bestellen

Set van 8 krachtige gasontlading breedstalers. Ideaal inzetbaar voor het produceren van een egaal verlichtte tradeshow of beurs.

€ 120,00 excl. BTW