Beamerscherm 120″ (305 cm)

AV Stumpfl Monoblox 32 120" (305 cm)

Compact projectiescherm voor kleine presentatie. Eenvoudig en snel te installeren.

105,00 excl. BTW

Beamerscherm 120″ (305 cm)

Ideaal beamerscherm voor kleine presentaties of compacte ruimtes met een beamer. Door het simpele systeem is dit projectiescherm zeer snel en eenvoudig op- en af te bouwen.
U klapt het frame uit, koppelt het projectie doek met de drukknopen aan het frame en bevestigd de poten met de meegeleverde bouten. U kunt direct beginnen met presenteren. Door gebruik te maken van een licht elastisch projectiedoek en drukknopen, wordt het scherm onder een spanning aan het frame bevestigd. Een zeer strak scherm zonder bobbels en vouwen is het resultaat.

Levering

Standaard wordt het beamerscherm geleverd met een opzicht scherm. Dit betekent dat u het scherm vanaf de voorkant (publiekszijde) kunt projecteren. Het kan wel nadelig zijn dat de beamer tussen of achter het publiek geplaatst moet worden voor een mooi beeldvullend resultaat.
Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een doorzicht scherm. Met dit scherm projecteert u vanaf de achterzijde van het scherm. Dit scherm laat exact de juiste hoeveelheid licht door, zodat u perfect de projectie kunt zien, maar geen hinder ondervindt van het licht uit de beamer.

Afmetingen

Dit scherm heeft een beeldverhouding van 16:9. Hiermee is dit beamerscherm geschikt voor powerpoint prestaties in dezelfde verhouding. Dit scherm heeft een breedte van 286 cm en een hoogte van 170 cm. Het netto projectieoppervlak bedraagt 266 x 150 cm (breedte x hoogte).

Weet u niet zeker of dit beamerscherm past bij uw evenement of wilt u advies over een geschikte beamer? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Technische specificaties

 • Merk

  AV Stumpfl

 • Type

  Monoblox 32 120" (305 cm)

 • Schermdiagonaal

  305 cm

 • Afmeting Scherm

  286 x 170 cm

 • Afmeting Projectieoppervlak

  266 x 150 cm

 • Verhouding

  16:9

 • Gewicht Projectiescherm

  20 kg

 • Gewicht Transportkoffer

  15 kg

 • Afmetingen Transportkoffer

  134 x 38 x 37 cm (L x B x H)

Tips

Verduistering

Voor een optimaal resultaat raden wij altijd aan de ruimte zo goed mogelijk te verduisteren. In een verduisterde ruimte komen de kleuren en helderheid van de projectie veel beter tot zijn recht.

Video

Beamerscherm 120″ (305 cm) bestellen

Compact projectiescherm voor kleine presentatie. Eenvoudig en snel te installeren.

€ 105,00 excl. BTW