Lichtset Dubbele LED Spot

Light Post Double AX5

Ideaal inzetbaar als sfeerverlichting of het uitlichten van een podium. Deze lichtset functioneert volledig draadloos tot wel 20 uur.

65,00 excl. BTW

Lichtset Dubbele LED Spot

Deze uitgebreide lichtset vormt een zeer goede basis voor ieder evenement. De draadloze LED spots zorgen voor een krachtige en kleurrijke lichtopbrengst. Dit effect kan zowel gebruikt worden voor het creëren van sfeer als het uitlichten van personen of objecten. De spots hebben een zeer laag stroomverbruik en zelfs de mogelijkheid om 20 uur lang volledig op accu te functioneren. In het laatste geval hebben de spots dus helemaal geen kabels nodig om te functioneren. Erg makkelijk en netjes. Via de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk de spots in te stellen een vaste kleur of programma.

Deze LED spots kunnen kunnen verschillende kleuren weergeven, maar ook wit licht. Hiermee is het gebruik van ouderwetse kleurenfilters overbodig geworden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de spots instellen op een 10-tal vaste kleuren (rood, oranje, geel, groen, cyan, blauw, magenta, roze, koud wit en warm wit). Voor een minder statisch resultaat is het ook mogelijk om de spots een van de 6 programma’s te laten afspelen. Via de afstandsbediening kun je vervolgens de snelheid van het programma bepalen.

Afhankelijk van de situatie is deze set geschikt voor kleine presentaties vanaf 10 personen. In een grotere hoeveelheid kan je deze ook gebruik als sfeerverlichting bij een borrel of het uitlichten van een catwalk. Vraag ons gerust om advies voor uw specifieke situatie.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera / Wentex

 • Type spot

  Astera AX5

 • Accuduur

  2 tot 20 uur

 • Stroomverbruik

  45 watt

 • Pipe & Drape

  Wentex baseplate, pin and black upright (150 - 250 cm)

 • Minimale hoogte

  1,5 meter

 • Maximale hoogte

  2,5 meter

 • Afmetingen baseplate

  45 x 45 cm

 • Gewicht

  22,7 kg

Tips

Combineren

Deze set maakt gebruik van de losse draadloze LED spots, welke u elders in onze shop terugvindt. Door deze te combineren kunt u een complete set voor sfeerverlichting samenstellen.

Opladen

Als u de spots op de accu wilt gebruiken, raden we aan de spots vooraf op te laden. Deze proberen wij altijd opgeladen te leveren, maar door de snelle doorloop kan dit in sommige situaties niet mogelijk zijn.

Lichtset Dubbele LED Spot bestellen

Ideaal inzetbaar als sfeerverlichting of het uitlichten van een podium. Deze lichtset functioneert volledig draadloos tot wel 20 uur.

€ 65,00 excl. BTW