Lichtset Spots, Strobo & Rook

2 x 2 LED Spot, Stroboscoop & Rookmachine

De LED spots, stroboscoop en rookmachine zorgen voor een complete feestbeleving.

85,00 excl. BTW

Lichtset Spots, Strobo & Rook

Deze complete lichtset is zeer geliefd onder de jongeren. De LED spots zorgen voor een krachtige en kleurrijke lichtopbrengst. De spots hebben een zeer laag stroomverbruik en zelfs de mogelijkheid om 5 uur lang volledig op accu te functioneren. In het laatste geval hebben de spots dus helemaal geen kabels nodig om te functioneren. De stroboscoop en rookmachine zorgen voor extra beleving. De felle flitsen van de stroboscoop en dichte mist uit de rookmachine zijn erg geliefd bij jongeren en festivalgangers. Door middel van bijgeleverde controller zijn deze spots en stroboscoop eenvoudig door iedereen te bedienen.

Deze LED spots kunnen verschillende kleuren weergeven. U kunt de spots instellen op een vaste kleur, maar ook besturen met de meegeleverde controller. Deze controller heeft zelfs de mogelijkheid de lampen op de maat van de muziek (easy to use) te laten knipperen. U kunt de spots ook dimmen of vol aanzetten.

Deze lichtset is geschikt voor feesten tot 150 personen. Verwacht u meer bezoekers? Dan kunt u meerdere sets toevoegen of contact opnemen voor advies.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC / Geni / Look Solutions

 • Type

  Wireless Rechargeable LED Spot / 1800F / Viper NT

 • Opwarmtijd

  7 minuten

 • Stroomverbruik

  4200 watt

 • Accuduur LED Spots

  5 uur

 • Gewicht Set

  36,4 KG

 • Afmetingen Transportkist Stroboscoop

  600 x 400 x 235mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist LED Spots

  300 x 700 x 560 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist Rookmachine

  600 x 400 x 350 mm (L x B x H)

Tips

Combineren met losse spots

Deze set maakt gebruik van de losse draadloze LED spots, welke u elders in onze shop terugvindt. Door deze te combineren kunt u een perfect sfeer- en feestverlichting set samenstellen.

Opladen

Als u de spots op de accu wilt gebruiken, raden we aan de spots vooraf op te laden. Deze worden niet standaard opgeladen geleverd.

Video

Lichtset Spots, Strobo & Rook bestellen

De LED spots, stroboscoop en rookmachine zorgen voor een complete feestbeleving.

€ 85,00 excl. BTW