Lichtset Spots & Beam Effect

2 x 2 LED spots + 1x Licht effect

Complete licht set voor evenementen en feesten. Deze verlichting zal elke locatie en feest opleuken en de juiste sfeer meegeven.

75,00 excl. BTW

Lichtset Spots & Beam Effect

Deze complete lichtset is een zeer goede basis voor ieder feest. De LED spots zorgen voor een krachtige en kleurrijke lichtopbrengst. Het effect zorgt voor bewegende en knipperende lichtstralen door de gehele ruimte. De spots hebben een zeer laag stroomverbruik en zelfs de mogelijkheid om 5 uur lang volledig op accu te functioneren. In het laatste geval hebben de spots dus helemaal geen kabels nodig om te functioneren. Het effect functioneert met zeer krachtige LED lamp. Door middel van bijgeleverde controller zijn deze spots eenvoudig door iedereen te bedienen.

Deze LED spots kunnen verschillende kleuren weergeven. U kunt de spots instellen op een vaste kleur, maar ook besturen met de meegeleverde controller. Deze controller heeft zelfs de mogelijkheid de lampen op de maat van de muziek (easy to use) te laten knipperen. Het effect heeft een ingebouwde microfoon. Hierdoor reageert deze op het geluid. Bij weinig geluid zal de bewegingssnelheid afnemen. Bij veel volume neemt de hoeveelheid beweging toe.

Deze lichtset is geschikt voor een feesten tot 150 personen. Verwacht u meer bezoekers? Dan kunt u meerdere sets toevoegen of vragen om advies voor uw specifieke situatie.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC / American DJ

 • Type

  Wireless Rechargeable LED Spot / LED Beam Effect

 • Stroomverbruik

  450 watt

 • Accuduur

  5 uur

 • Controller

  RGBW Wireless DMX controller

 • Gewicht Set

  45,4 KG

 • Afmetingen Transportkist Starburst

  600 x 400 x 440 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist LED Spots

  300 x 700 x 560 mm (L x B x H)

Tips

Combineren met losse spots

Deze set maakt gebruik van de losse draadloze LED spots, welke u elders in onze shop terugvindt. Door deze te combineren kunt u een perfect sfeer- en feestverlichting set samenstellen.

Opladen

Als u de spots op de accu wilt gebruiken, raden we aan de spots vooraf op te laden. Deze worden niet standaard opgeladen geleverd.

Video

Lichtset Spots & Beam Effect bestellen

Complete licht set voor evenementen en feesten. Deze verlichting zal elke locatie en feest opleuken en de juiste sfeer meegeven.

€ 75,00 excl. BTW