Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht set 1000 watt spots

2x 1000 watt fresnel spot op stevig statief.

Compacte, krachtige, allround licht set dat bestaat uit een statief met twee krachtige 1000 watt spots. Ideaal voor het krachtig uitlichten van bijvoorbeeld grote kunstvoorwerpen, auto's of gewoon een ruimte.

50,00 excl. BTW

Licht set 1000 watt spots

Deze licht set is uitermate geschikt als u een krachtige bundel licht nodig heeft maar niet veel ruimte kwijt wilt zijn aan statieven. Dit maakt deze combinatie van statief en spots een ideale oplossing voor kleine beursstands, ateliers, kunsthallen en andere tentoonstellingen waar ruimte een rol kan spelen.

Het statief dat in deze set wordt geleverd is ondanks zijn compacte vloerplaat van 45 cm x 45 cm zeer stabiel. De hoogte kan aangepast worden van minimaal 1,8 meter tot maximaal 4 meter hoogte.

Deze lichtset is eenvoudig en snel op te bouwen. U bent dus niet afhankelijk van HWC personeel, maar indien u hulp van ons wenst dan bieden wij die uiteraard graag.

In sommige situaties kan het handig zijn om het licht te (tijdelijk) te dimmen. Om dit te kunnen doen heeft u een  Showtec Single MKII Dimmer 10A nodig. Kijk hiervoor op deze pagina bij de gerelateerde producten.

Technische specificaties

 • Pipe & Drape

  Wentex Baseplate, pin and black upright

 • Type spot

  DTS Scena 1000 watt fresnel spot

 • Minimale hoogte

  1,8 meter

 • Maximale hoogte

  4 meter

 • Afmetingen baseplate

  45 cm x 45 cm

 • Stroomverbruik

  2000 watt

Tips

Lichtbundel dimmen

Indien u de licht output wilt kunnen dimmen dan heeft u hiervoor een dimmer nodig. Wij raden u aan om hiervoor de Showtec Single MKII Dimmer 10A te gebruiken. Kijk hiervoor op deze pagina naar de gerelateerde producten.

Lichtbundel afsnijden

Om een vierkant of rechthoek perfect uit te lichten, kunt u de standaard meegeleverde barndoors gebruiken. Dit zijn metalen flappen aan de zijkant van de spots waarmee u de lichtbundel kunt afsnijden.

Video

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00