Gevlogen truss

Truss met verlichting gehangen aan takels voor het ophangen van reclame en het verlichten van uw stand.

Wilt u geen obstakels zoals truss poten in uw stand. Een gevlogen truss hangt met takels in het dak waardoor alle grondruimte vrij blijft.

195,00 excl. BTW

Gevlogen truss

Deze gevlogen truss constructie zorgt er voor dat u optimaal uw standruimte kunt benutten. Het geheel hangt aan takels in het dak wat u alle vrije ruimte in de beursstand geeft.

Maten aanpassen
De standaard maat gevlogen truss die wij hanteren is 7 meter lang. Echter kunt u deze makkelijk vergroten per secties van 29CM, 50CM of 100CM. U kunt deze truss dus net zo lang maken als u zelf wilt. Vraag hiervoor een maatofferte aan. De hoogte is, afhankelijk van de hoogte van de beurslocatie, variabel. Deze kan vooraf bij de opbouw bepaald worden.

Takelpunten
Bij dit product zit de truss, de handtakels en aansluitmaterialen om de truss met de takels te verbinden. Houdt er echter rekening mee dat beurslocaties zoals Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam RAI, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Brussel, EXPO Antwerpen en vele andere vaak een bedrag rekenen voor het gebruik van ophangpunten in het dak. Deze kosten verschillen per locatie. Wij helpen u hier graag verder mee door de aanvraag voor de ophangpunten voor u uit te voeren. Vraag daarom bij een gevlogen truss altijd een maatofferte bij ons aan.

Verlichting
Deze truss is uitgerust met 8 spots van 150 watt. Deze kunnen het oppervlakte van uw stand goed verlichten tot hoogte van 3 meter. Wilt u de truss hoger hebben hangen? Dan kunt u eenvoudig krachtigere 400 watt spots toevoegen aan uw bestelling. Bekijk hiervoor onze gerelateerde items, rechts onderaan de pagina.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  3x Prolyte H30V L200, 1x Prolyte H30V L100

 • Merk / Type Takels

  Verlinde VHR - 1000 KG - 10 mtr ketting

 • Stroomverbruik stand

  1200 watt

Tips

Op- & afbouw

Van ons krijgt u 2 opbouwdagen en 1 afbouw kado. De gevlogen truss moet voorafgaand aan het inrichten van de stand erin hangen.

Ophangpunten

Wilt u een gevlogen truss huren? Hou dan altijd rekening met de kosten voor de ophangpunten bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI of Jaarbeurs Utrecht.

Video

Gevlogen truss bestellen

Wilt u geen obstakels zoals truss poten in uw stand. Een gevlogen truss hangt met takels in het dak waardoor alle grondruimte vrij blijft.

€ 195,00 excl. BTW