Gevlogen truss carré

Truss constructie in vorm van vierkant of rechthoek met verlichting hangend aan takels.

Volkomen vrije vloeroppervlakte houden in uw beursstand? Deze truss constructie hangt aan takels en maakt het mogelijk om zonder poten toch ruimte voor verlichting of reclame boven uw stand te hebben.

340,00 excl. BTW

Gevlogen truss carré

Deze truss hangt aan takels, waardoor u zoveel mogelijk standruimte overhoud en deze niet kwijt bent aan poten van constructies. Naast verlichting kan er ook reclame aan deze constructie gehangen worden.

Maten aanpassen
De truss constructie kunnen wij in elke maat maken. Truss is gemakkelijk per 29CM – 50CM en 100CM te verlengen, waardoor er een vierkant, rechthoek of andere vorm gemaakt kan worden. Dit huidige product is 7 x 5 mtr, maar dus erg makkelijk naar uw wensen aan te passen. De hoogte is tevens te bepalen (afhankelijk van de hoogte van de ruimte). We maken graag een maatofferte voor uw project.

Takelpunten
Bij alle constructies aan takels moet u rekening houden met de kosten van de ophangpunten. Deze verschillen per beurslocatie. Zo zijn de kosten van de Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam RAI, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Brussel, EXPO Antwerpen allen anders. Bij de constructie zitten takels en truss. De ophangpunten kunnen wij voor uw stand aanvragen. Vraag daarom altijd om een maatofferte inclusief ophangpunten van de beurs voor een compleet plaatje.

Beursverlichting
Bij de constructie zitten 8 krachtige spots van 150 watt. Afhankelijk van de hoogte en inrichting van de stand heeft u wellicht meer spots nodig. Deze zijn eventueel makkelijk zelf toe te voegen via de gerelateerde items of vraag ons om een maatofferte voor uw beursstand.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  10x Prolyte H30V L200, 4x Prolyte H30V C003

 • Merk / Type Takels

  Verlinde VHR - 1000 KG - 10 mtr ketting

 • Stroomverbruik stand

  1200 watt

Tips

Op- & afbouwdagen

Van ons krijgt u 2 opbouwdagen en 1 afbouw kado. De gevlogen truss moet voorafgaand aan het inrichten van de stand erin hangen.

Ophangpunten

Wilt u een gevlogen truss huren? Hou dan altijd rekening met de kosten voor de ophangpunten bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI of Jaarbeurs Utrecht.

Video

Gevlogen truss carré bestellen

Volkomen vrije vloeroppervlakte houden in uw beursstand? Deze truss constructie hangt aan takels en maakt het mogelijk om zonder poten toch ruimte voor verlichting of reclame boven uw stand te hebben.

€ 340,00 excl. BTW