Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Winkelwagen 0

Draadloze LED Spot

Wireless Rechargeable RGBWAUV LED Spot

Ideale draadloze LED spot voor grote en kleine evenementen of locaties zonder stroom. Zeer geschikt als sfeerverlichting. Verlichting zonder kabels!

15,00 excl. BTW

Draadloze LED Spot

Deze draadloze LED spot is een echte alleskunner op gebied van sfeer. U kunt deze spot zowel inzetten bij een zakelijke presentatie of workshop. Maar ook bij een feest of opening. Om een ruimte sfeervol te verlichten raden wij aan om rondom om de twee á drie meter een draadloze LED spot te plaatsen. Hiermee ontstaat een mooi samenhangend effect. Het beste resultaat wordt behaald als u de draadloze LED Spot bij kolommen, planten of hoeken van ruimtes plaatst. De draadloze LED spot heeft een strakke lichtbundel van 18 graden. Deze schijnt tot ongeveer 5 meter hoog.

Accuduur LED Spot

De ingebouwde accu kan de draadloze LED spot (afhankelijk van de output) ongeveer 4 uur (met alle LED’s aan) tot 20 uur (met één kleur diode aan) van stroom voorzien. Hiermee is bekabeling niet meer nodig. Natuurlijk bieden de LED spots ook de mogelijkheid om deze wel op stroom te gebruiken.
Als de spot op accu gebruikt wordt, zou het zonde zijn om nog kabels te moeten aansluiten voor de aansturing van deze lampen. Daarom zijn deze spots ook nog eens voorzien van draadloos DMX. Hiermee kunt u deze verlichting in een professionele setup ook volledig draadloos gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk de spots stand alone te gebruiken.

Feestverlichting met LED Spot?

Denkt u er aan om LED spots te gebruiken als feestverlichting? Kijk dan naar onze LED Spot set. Deze bestaat uit 2 x 2 LED spot op statief en is gemakkelijk uit te breiden. Zo kunt u, naast een sfeervolle ruimte, ook eenvoudig een feestelijke ruimte creëren met verlichting.

Technische specificaties

 • Merk

  Wireless Rechargeable RGBWAUV LED Spot

 • Stroomverbruik

  75 watt

 • Type Lamp

  RGBWAUV LED

 • Accuduur

  4 - 20 uur

 • Gewicht LED Spot

  3,5 KG

 • Gewicht Transportkist

  10 KG

 • Afmetingen LED Spot

  138 x 145 x 184 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transportkist (Per 10)

  900 x 450 x 400 mm (B x D x H)

Tips

Draadloos

Door de ingebouwde accu kan deze spot zeker 4 tot 20 uur zonder stroom functioneren. Naast zijn functioneren zonder stroom is deze LED spot tevens via draadloos DMX aanstuurbaar.

Opladen

Het is verstandig om de draadloze LED spots voorafgaand het gebruik op te laden. Houdt rekening met een laadtijd van minimaal 4 uur. Wilt u dat wij voor het ophalen de lampen opladen of op kleur instellen, dan horen wij dat graag.

Video

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Dorstseweg 22 – Unit 1
4854 NB Bavel
Nederland

Maandag – Vrijdag
10:00 – 14:00