Beamerscherm 147″ (373 cm)

AV Stumpfl Monoblox 32 147" (373 cm)

Kwalitatief projectiescherm voor kleinere en middelgrote presentaties. Goede zichtbaarheid voor alle bezoekers.

130,00 excl. BTW

Beamerscherm 147″ (373 cm)

Dit beamerscherm is perfect geschikt voor kleinere presentaties en andere evenementen met beamer. Door het ingenieuze systeem is dit projectiescherm zeer snel en eenvoudig op- en af te bouwen. Hiervoor is zelfs geen gereedschap benodigd. U klapt simpelweg het frame uit, bevestigt het gewenste projectiedoek door middel van de drukknopen, koppelt de poten met de meegeleverde bouten. Het scherm is volledig klaar voor gebruik. Door gebruik te maken van een licht elastisch projectiedoek en drukknopen, wordt het scherm onder een spanning aan het frame bevestigd. Een zeer strak scherm zonder bobbels en vouwen is het resultaat.

Standaard wordt het beamerscherm geleverd met een opzicht scherm. Dit betekent dat u het scherm vanaf de voorkant (publiekszijde) kunt projecteren. Hiermee haalt u het maximale resultaat uit de beamer. Door gebruik te maken van een wit projectieoppervlak en directe projectie gaat er geen energie verloren. Het kan wel nadelig zijn dat de beamer tussen of achter het publiek geplaatst moet worden voor een mooi beeldvullend resultaat.
Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een doorzicht scherm. Met dit scherm projecteert u vanaf de achterzijde van het scherm. Dit scherm laat exact de juiste hoeveelheid licht door, zodat u perfect de projectie kunt zien, maar geen hinder ondervindt van het licht uit de beamer. Met deze manier van projecteren heeft u geen last van een beamer tussen of achter het publiek. Deze kunt u netjes achter het scherm opstellen. Voor een beeldvullend resultaat heeft u wel voldoende afstand nodig tussen de beamer en het scherm. Daarnaast gaat er energie verloren, omdat de beamer door het scherm heen moet projecteren. Vaak is hiervoor een sterkere beamer nodig dan bij een opzicht projectie.

Afmetingen

Dit scherm heeft een beeldverhouding van 16:9. Hiermee is dit beamerscherm uitermate geschikt voor HD projecties in breedbeeld verhouding. Het scherm heeft een breedte van 345 cm en een hoogte van 203 cm. Het netto projectieoppervlak bedraagt 325 x 183 cm (breedte x hoogte).

Weet u niet zeker of dit beamerscherm past bij uw evenement of wilt u advies over een geschikte beamer? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Technische specificaties

 • Merk

  AV Stumpfl

 • Type

  Monoblox 32

 • Schermdiagonaal

  373 cm

 • Afmeting Scherm

  345 x 203 cm (B x H)

 • Afmeting Projectieoppervlak

  325 x 183 cm (B x H)

 • Verhouding

  16:9

 • Gewicht Projectiescherm

  22 kg

 • Gewicht Transportkoffer

  15 kg

 • Afmetingen Transportkoffer

  134 x 38 x 37 cm (L x B x H)

Tips

Lichtinval

Voor een goed resultaat is verduistering van de presentieruimte essentieel. Het omgevingslicht is veelal een erg storende factor bij prestaties met beamer. Uiteraard kunt u bij zulke situatie een sterkere beamer huren of kiezen voor TV schermen.

Video

Beamerscherm 147″ (373 cm) bestellen

Kwalitatief projectiescherm voor kleinere en middelgrote presentaties. Goede zichtbaarheid voor alle bezoekers.

€ 130,00 excl. BTW