DJ Set 3

2x Pioneer CDJ-2000 Nexus + 1x Pioneer DJM-900 Nexus 2

Het vlaggenschip van de Pioneer DJ apparatuur. Zeer geschikt voor nationaal en internationaal bekende DJ's.

175,00 excl. BTW

DJ Set 3

Heb je een professionele DJ of (inter)nationaal bekende artiest geboekt voor jouw evenement? Dan heb je waarschijnlijk een technische rider ontvangen waarin alle eisen met betrekking tot de apparatuur staan vermeld. Staat daarin deze specifieke apparatuur vermeld? Dat is niet gek. Het gros van alle professionele DJ’s gebruikt deze apparatuur voor het doen van een optreden. Gekscherend wordt deze DJ set ook wel ‘de wereldstandaard’ genoemd.

Pioneer DJM-900 Nexus 2 Mixer

Wat valt er nog te zeggen over deze mixer. Als opvolger van de jarenlang gewilde DJM-800 werd jaren geleden de nieuwe DJM-900 serie geïntroduceerd. Met een update naar de DJM-900 Nexus, kwam Pioneer uiteindelijk uit bij de Pioneer DJM-900 Nexus 2 uit. Geen moment is er ook maar sprake geweest van verlies aan populariteit. Deze mixer (en zijn voorgangers) staan al jaren aan de top. Natuurlijk is ook deze mixer opgebouwd op de welbekende wijze van Pioneer. Met een goed overzicht en belangrijke functies binnen handbereik, is er niets wat de DJ beperkt in het geven van een daverend optreden. Ook op deze mixer zijn de welbekende 4-kanaals indeling, 3-bands equalizer, sound colour FX en effecten sectie op klassieke wijze gepositioneerd op deze mixer. Meer weten? Bekijk dan snel de productpagina.

Pioneer CDJ-2000 Nexus Speler

Voor deze speler geldt eigenlijk hetzelfde als de mixer. Vanaf de introductie van de CDJ-1000 is Pioneer niet meer weg te denken uit de DJ scene. Zelf bij het doorlopen van continue updates - via de zeer vernieuwende CDJ-2000 om vervolgens uit te komen bij de CDJ-2000 Nexus – is de positie van leidende positie van Pioneer nooit in gevaar gekomen. Meer weten over dit vlaggenschip van Pioneer? Bekijk dan gerust de productpagina van de CDJ-2000 Nexus speler.

DJ Set

Zoals je van ons mag verwachten leveren wij ook deze DJ set met de bijhorende bekabeling. Zo is iedere apparaat uiteraard voorzien van een stroomkabel. Beide spelers worden geleverd inclusief RCA en Ethernet kabel. Op deze manier kun je de speler direct aansluiten op de mixer en onderling linken, wat het uitlezen van een USB-stick  op meerdere spelers mogelijk maakt. Wil je meer dan twee speler aan elkaar linken of de mixer integreren in de setup voor ‘on air’ indicatie? Dan is toevoegen van een UTP hub essentieel. Deze maakt het linken van 4 spelers en de mixer mogelijk.

Particulier & DJ Set

Vanwege de fraudegevoeligheid omtrent het huren van deze apparatuur, zijn deze materialen helaas niet te huur voor particuliere opdrachtgevers. Bent u een zakelijke opdrachtgever? Dan is tijdig reserveren van deze DJ set noodzakelijk.

Technische specificaties

 • Merk

  Pioneer

 • Type mixer

  DJM-900NXS2

 • Type speler

  CDJ-2000 Nexus

 • Stroomverbruik mixer

  42 watt

 • Stroomverbruik speler

  37 watt

 • Gewicht mixer

  8 kg

 • Afmetingen mixer

  333 x 414 x 107 mm (B x D x H)

 • Gewicht transportkist mixer

  7 kg

 • Afmetingen transportkist mixer

  375 x 520 x 150 mm (B x D x H)

 • Gewicht speler

  4,7 kg

 • Afmetingen speler

  320 x 405 x 106 mm (B x D x H)

 • Gewicht transportkist speler

  7 kg

 • Afmetingen transportkist speler

  375 x 520 x 150 mm (B x D x H)

Tips

Vochtigheid

Wees altijd erg voorzichtig met drankjes in de buurt van de DJ-set. Mixers en spelers kunnen niet tegen vochtigheid en zijn absoluut niet waterdicht. Het vocht richt direct onherstelbare schade zal aan, waardoor direct uitval van de apparatuur niet is uitgesloten.

Video

DJ Set 3 bestellen

Het vlaggenschip van de Pioneer DJ apparatuur. Zeer geschikt voor nationaal en internationaal bekende DJ's.

€ 175,00 excl. BTW