Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Werken bij HWC Events & Rental

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de evenementen-techniek? Wij hebben vacatures voor full-time, part-time, freelance en stage opdrachten. Bekijk ons volledige overzicht met vacatures.

Over HWC Events & Rental

De combinatie van een vooruitstrevend aanbod van AV materiaal, professioneel, hands-on en oplossingsgericht personeel en een snelle manier van schakelen met de klant heeft er toe geleid dat wij onszelf het snelst groeiende AV verhuur en productiebedrijf in de regio Amsterdam mogen noemen. Dagelijks wordt een uitgebreid klantenbestand van vaste en nieuwe (internationale) klanten bediend met het verzorgen van AV techniek. Wij voorzien klanten van al hun benodigdheden in evenemententechniek voor projecten zoals beurzen, conferenties, modeshows, corporate events, product lanceringen, presentaties en workshops. Wij zijn daarbij op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde en gezellige collega’s als aanvulling van ons team. Onderstaand vind je een overzicht van onze vacatures. Spreekt een van deze functies jou aan? Schrijf dan een e-mail met jouw motivatie en CV aan info@hwc-er.nl t.a.v. J. Seegers.

Vacature: Audiovisueel Technicus – Full Time

Als AV Technicus ben je klantgericht bezig onze (internationale) klanten te ondersteunen en technisch te ontzorgen op evenementenlocaties. Op projecten in Nederland en het buitenland ben je, vaak als onderdeel van een team maar ook zelfstandig, bezig met de opbouw, afbouw en bediening van AudioVisuele apparatuur. Voor de technische vragen kunnen onze klanten op jou rekenen. Met oog voor detail ga je te werk, daarbij houdt je naast de klant rekening met de andere betrokken partijen zoals de locatie, leveranciers en derden partijen. Ben je niet op locatie, dan ben je projecten aan het voorbereiden bij ons warehouse.

– Je bent woonachtig in of nabij Amsterdam
– Je hebt interesse en kennis van AudioVisuele apparatuur
– Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
– Je beheerst de Engelse taal in spraak en schrift
– Je beschikt over rijbewijs B

Vacature: Rental Shop Medewerker Productie & Logistiek – Full Time

De Rental Shop Medewerker is de helft van de tijd bezig in ons warehouse met de voorbereiding, uitlevering en returns van het verhuur materiaal. Alles staat, of netjes klaar in de afhaalvakken, of weer keurig in het schap. De overige tijd zit je achter het stuur op weg naar onze klanten in het hele land. Je zorgt daarbij voor de aflevering en het ophalen van verhuuropdrachten. Je bent daarbij niet alleen maar een chauffeur, maar klanten kunnen rekenen op een uitleg over de opbouw of bediening van een product of jij kan deze voor ze uitvoeren indien nodig. Je bent een Pietje precies en houdt alles bij aan de hand van pakbonnen. Je hebt de ambitie door te groeien binnen het bedrijf, bijvoorbeeld naar een functie waarbij je de volledige logistieke planning van projecten overziet.

– Je bent woonachtig in of nabij Amsterdam
– Je bent technisch aangelegd
– Je beschikt over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
– Je beheerst de Engelse taal in spraak en schrift
– Je beschikt over rijbewijs B

Vacature: Junior Project Manager – Full Time

Als AV Project Manager ben je de spil tussen de wensen van de klanten en de technische realisatie hiervan. Je begeleidt een project hands-on vanaf het eerste telefoontje, tot de naevaluatie. Je hebt een meer dan ruime basis ervaring met audiovisuele apparatuur en kan op de kleinere projecten of bij grote drukte zelf het stokje overnemen indien nodig. Je lijdt alle facetten van een project zoals het materiaal, transport, de crew of de locatie in goede banen. Je bent betrokken bij de bouw, breek en show momenten van de evenementen en bent voor zowel de klant, locatie als crew het aanspreekpunt. Je geniet een grote dosis vrijheid , waarbij je als ondernemer binnen de organisatie tevens bezig met project-budgetering, new business development, en klantbeheer en de nacontrole hiervan. Als een duizendpoot kan je vele verschillende projecten tegelijk managen.

– Je bent woonachtig in of nabij Amsterdam
– Je hebt aantoonbare ervaring en kennis van AudioVisuele techniek en de Evenementen industrie
– Je beschikt over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
– Je beheerst de Engelse taal in spraak en schrift
– Je bent graag ondernemend bezig
– Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden
– Je beschikt over rijbewijs B

Vacature: Rental Shop Manager – Full Time

De Rental Shop manager overziet alle ‘Dry-hire’, ‘Wet-hire’ en ‘Rental’ projecten. Je plant de materialen, lost tekorten op, regelt transporten en de op- & afbouw crew. Samen met je collega’s zorg je dat de materialen klaar zijn voor het ophalen of transport en controleert op de terugkomst hiervan. Je overziet het product-aanbod en de informatie-voorziening hiervan. Jouw input op de gaten of overcompleetheid van ons product-assortiment is essentieel. Jij bent de schakel tussen onze twee vestigingen en zorgt er voor dat het juiste materiaal op de juiste locatie terecht komt. Net als je collega’s ben je niet bang de werkschoenen aan te doen en te helpen waar nodig.

– Je bent woonachtig in of nabij Amsterdam
– Je hebt organisatietalent en kan overweg met ad-hoc projectmanagement
– Je hebt interesse in product ontwikkeling en de audiovisuele markt
– Je beheerst de Engelse taal in spraak en schrift
– Je bent graag ondernemend bezig
– Je beschikt over rijbewijs B

Vacature: Podium & Evenemententechniek | Geluidstechniek | Lichttechniek – Stageplaats

Volg jij een audio-visueel gerelateerde opleiding zoals podium & evenemententechniek, geluidstechniek of lichttechniek? Dan komt er een moment dat je stage mag gaan lopen. Bij HWC Events & Rental kan je zat praktijkervaring opdoen. Binnen een klein team heb je de kans te laten zien wat je kan, waar je nog veel kan leren en waar je interesse in hebt. Vanaf dag één meelopen op klussen, opbouw, afbouw en show’s uitvoeren. Gezien onze ligging dicht bij het openbaar vervoer kan je ons eenvoudig bereiken. Kom een keer kennis maken en als het bevalt bieden we je graag een stageplaats aan.

Vacature: Commercieel Technicus – Stageplaats

Deze relatief nieuwe opleiding verkent de grenzen tussen de commerciële front-end en technische back-end van projecten. Dit is iets waar je binnen ons team uitgebreide ervaring kan opdoen. Het maken van constructietekeningen, maar ook het behandelen van telefonische aanvragen geven je unieke insight in zowel de commerciële als technische kant van ons vak. Veel leren in een korte tijd, dat kunnen wij je bieden binnen deze stage plaats.

Vacature: Media & Entertainment Management – Stageplaats

Volg jij deze opleiding en zit jouw voorkeur echt aan de evenementenkant? Ben jij daarbij altijd graag bezig met de technische zijde, de planning en het logistieke onderdeel van een evenement? Dan kunnen wij je een leuke stageplaats aanbieden. Vanaf dag één ben je met de technische inrichting van beurzen, conferenties, bedrijfsfeesten en modeshows bezig. De projecten zullen uiteenlopen in grootte en verantwoordelijkheid, zodat je een goed beeld krijgt van de markt. We bespreken graag jouw specifieke stage-opdracht om te kijken hoe deze aansluit op jouw talenten en onze mogelijkheden.

Vacature: Audiovisueel Technicus – Freelance

Ben jij een AudioVisueel Technicus met talent voor het runnen van foutloze projecten voor corporate klanten? Werk jij net zo graag in een klein team verband als individueel, dan horen we graag van jou. Door aanhoudende groei zijn we doorlopend opzoek naar freelance Audio, Video en Licht technici in de regio Amsterdam en Breda of nabij grote Nederlandse beurslocaties zoals Evenementenhal Gorinchem, Expo Houten, Jaarbeurs van Utrecht, WorldForum Den Haag of WTC Rotterdam. Als freelancer ben je zelf in de mogelijkheid om bij evenementenlocaties of ons warehouse te komen en idealiter heb je de beschikking over rijbewijs B en auto. Je spreekt Nederlands en Engels en bent in staat eventuele technische vragen van klanten te beantwoorden.

Vacature: Stagehand – Freelance

Laden, lossen, opbouwen, afbouwen en een hoop plezier. Wij zijn doorlopend op zoek naar stagehands in heel Nederland voor verschillende projecten. Groei jij graag door tot AV technicus dan kunnen wij je mooie opdrachten aanbieden. Wij horen graag wat jij kan en wat voor opdrachten jij graag wilt doen. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@hwc-er.nl

– Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. –

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U