Rent 2 Go

Het huren eenvoudig en voordelig houden? Dat kan met Rent 2 Go. Hierbij huur je A-kwaliteit AV materiaal, welke je zelf kan ophalen en ophalen bij één van onze vestigingen. Je vindt ons in Amsterdam en Breda.
Stel via de verhuur shop eenvoudig je offerte samen. Na ontvangst van de digitale bevestiging op de offerte en betaling van de factuur, kan je de materialen direct ophalen binnen de openingstijden van de gekozen ophaallocatie.

Houdt u bij het regelen van transport rekening met de omvang van de gehuurde materialen? De afmetingen van de producten staan altijd vermeld op de bijhorende productpagina. Zorgt u dat u de materialen op tijd retourneert? Bij te laat retourneren gaat er namelijk een nieuwe daghuur in.

Locatie Amsterdam

Onze locatie in Amsterdam vindt u direct aan de A10 en A2, afslag S111 – Overamstel. Vanaf hier bent u met 2 minuten op de Pieter Braaijweg.

Vlakbij onze locatie in Amsterdam vindt u bekende evenementenlocaties, zoals Amsterdam RAI, Postillion Convention Centre, Amsterdam Arena, Westergasfabriek en Jaarbeurs Utrecht.

HWC Events & Rental
Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

+31(0)853034288
info@hwc-er.nl

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Locatie Breda

In Breda vindt u ons direct aan de A27 op het levendige industrieterrein Minervum. Tevens is deze locatie perfect te bereiken vanuit België. Vanuit Antwerpen dient u rekening te houden met een reistijd van 45 minuten. Vanuit Brussel neemt de reis 75 minuten in beslag.

Vlakbij deze  locatie vindt u de Brabanthallen ‘s-Herthogenbosch, High Tech Campus Eindhoven en Evenementenhal Gorinchem.

HWC Events & Rental
Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

+31(0)853034288
info@hwc-er.nl

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00 uur