Rent 2 Event

Genieten van het gemak van plug & play oplevering? Dan is dit het service pakket wat je moet hebben. Hierbij wordt de bestelde apparatuur geleverd en volledig speelklaar opgeleverd. Wij dragen hierbij zorg voor het installeren van de apparatuur.

Deze service is beschikbaar bij bestellingen vanaf €200,- ex BTW aan materiaal. Tegen een kleine vergoeding dragen wij zorg voor het transport en de op-/afbouw van de materialen.

In Nederland, Duitsland, België en Frankrijk is deze service beschikbaar. Via de winkelwagen zijn deze kosten direct inzichtelijk alvorens de offerte is aangevraagd.

Transport

Al onze goederen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, flightcases en transporthoezen. Deze verpakkingsmaterialen blijven, ook na afloop van de opbouw, achter op het afleveradres.
De aflever- of ophaallocatie dient voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten). Dit geldt tevens voor de aanrijroute.

Tevens mag de afstand tussen de aflever- of ophaal locatie en ons transportmiddel maximaal 25 meter bedragen.

Mocht de locatie niet over een aangewezen laad/los locatie beschikken, worden eventuele parkeerkosten op nacalculatie in rekening gebracht.

Levertijden

De tarieven zijn berekend op basis van levering of ophalen tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Om het leveren en ophalen van materialen soepel te laten plaatsvinden kunt u een tijdsvak aangeven waarin u de goederen geleverd of opgehaald wilt hebben. U heeft hierin de keuze uit:
09:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 15:00 uur
15:00 tot 17:00 uur.

Indien het echt noodzakelijk is de goederen buiten de openingstijden te bezorgen of op te halen is dit uiteraard ook mogelijk. Er zal hiervoor een toeslag berekend worden. Afspraken over levertijden buiten onze normale openingstijden dienen vooraf gemaakt te worden en schriftelijk te worden bevestigd.

Op- & afbouw

Wanneer u gebruik maakt van onze op- en afbouw service is het raadzaam om er rekening mee te houden dat onze technici enkel de gehuurde apparatuur op- en afbouwen. Vanuit kwalitatief oogpunt combineren wij geen apparatuur van derden.

De locatie van het evenement moet voor de technici zonder obstakels te bereiken zijn. Dit betekent dat de evenementenlocatie vanaf de laad-/losplek zonder drempels, trappen of ander obstakels toegankelijk moet zijn. Een lift is uiteraard toegestaan, mits de afmetingen hiervan voldoende zijn voor de gehuurde apparatuur. Controleer voorafgaand de bestelling even de afmetingen van de gehuurde producten en lift bij uw accountmanager.

Gebruiksdagen

Bij grotere hoeveelheden apparatuur of grotere evenementen (bijv. beurzen en congressen) komt het veelal voor dat de levering en opbouw van de apparatuur voorafgaand het daadwerkelijke evenement plaatsvinden. Ook het demonteren van de apparatuur kan één tot meerdere dagen in beslag nemen.

Deze transport- en installatie dagen worden door ons niet in rekening gebracht met een maximum van 4 dagen bij een binnenlands evenementen en 6 dagen bij een evenement buiten Nederland.