Geluid, truss, licht, pipe & drape, Beamer, podium of TV huren in Delft?

Met de Technische Universiteit gevestigd in de stad is Delft een bron van zakelijke activiteiten. Met een gunstige ligging vlakbij Rotterdam The Hague Airport is jouw evenement in Delft ook voor internationale gasten goed bereikbaar. Uiteraard is dit ook van toepassing voor de omliggende plaatsen zoals Den Haag, Rotterdam, Naaldwijk, Pijnacker, Nootdorp, Maassluis, Hoek van Holland, Berkel en Rodenrijs en De Lier.

Om jouw evenement invulling te geven met audiovisuele producten ben je bij ons aan het juiste adres. Zo huur je bij ons producten in te categorieën TVspecial effects, pipe & drape, podiumtruss, geluid, beamer en licht. Op elke categorie pagina vind je een selectie van links naar sets en losse materialen. Elk product pagina gaat inhoudelijker in op het product, ondersteund door video’s en specificaties.

Wij bieden diverse services aan die je ondersteunen om jouw evenement tot een succes te maken. Kies voor de service afhalen en retourneren wanneer je de beschikking hebt over adequaat transport. Dit kan zowel bij onze vestiging in Amsterdam of Breda. Op elke pagina vind je een icoon van het type transport wat het beste van toepassing is. Ook vind je de afmetingen van elk product terug bij de specificaties, en wanneer van toepassing, de afmetingen van onze transportkist(en). Het is ook mogelijk om de materialen door onze collega’s op locatie te laten leveren, en naderhand weer op te halen met onze voordelige transportservice. Wanneer je geen omkijken wilt hebben naar de techniek, kies je voor onze op-en afbouw service. De materialen worden naar wens op locatie geplaatst en waar nodig wordt licht, geluid of video op voorhand ingesteld.

Wil je ook gedurende het evenement niet bezig zijn met de audiovisuele techniek? Met onze production service begeleiden onze technici je van A tot Z. Neem altijd contact met ons op voor een maatofferte.

TV Huren Delft

Tijdens een beurs wil men vaak een bedrijfsfilm of presentatie laten zien aan de bezoekers. Het kan ook zijn dat het logo van het bedrijf enkel weergeven moet worden. Een TV scherm is hiervoor een prima oplossing. Met de huidige smart TV’s kan je eenvoudig een usb-stick aan het scherm koppelen om jouw content af te spelen op het scherm. Wanneer je bij ons een TV scherm huurt ben je tevens voorzien van HDMI bekabeling. Zo kan je, waar nodig, een laptop met het scherm verbinden. Ga voor uitgebreide informatie naar de product pagina “Video”.

Beamer Huren Delft

Het projecteren van beeld kan een gewenste oplossing zijn wanneer de afmetingen van een TV scherm niet voldoende is voor jouw evenement in Delft en omgeving. Hiervoor heb je wel een vlak oppervlakte nodig om je beeld op te projecteren zoals een beamerscherm. Wij verhuren beamerschermen in diverse afmetingen evenals beamers in verschillende sterktes. Voor een volledig overzicht van al onze beamer producten ga je naar de product pagina “Video”.

Pipe & Drape Huren Delft

Een creatieve manier om je locatie sfeervol te maken, of anders in te delen. Een omschrijving die goed past bij onze pipe & drape systemen. De systemen zijn in te zetten als scheidingswanden voor ruimtes die niet toegangelijk mogen zijn voor het publiek. Je kan ook handige regie setjes plaatsen zodat de bekabeling en apparatuur netjes is weg gewerkt tijdens het evenement. Kijk op onze “pipe & Drape” pagina voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Podium Huren Delft

Een modeshow kenmerkt zich door een verhoogd podium waarover de modellen paraderen. Een catwalk. In onze verhuur shop kan je kiezen tussen 3 typen catwalk: Small, Medium of Large. Dit zijn complete catwalks voorzien van tapijt, een afrok en twee podium trappen. Wil je iets aan het podium aanpassen? Bijvoorbeeld een ander kleur tapijt of een verhoging van het gehele podium? Dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk om je eigen catwalk samen te stellen aan de hand van losse materialen. Kijk voor alle productinformatie op de product pagina “Podium” of neem direct contact met ons op.

Truss Huren Delft

Bij het vormgeven van een beursstand moet je aan veel factoren denken. Wat voor type materiaal ga je gebruiken? Hoe wil je de stand verlichten en zijn er nog specifieke wensen om je bedrijf te promoten, zoals een spandoek of een doorlopende video. Onze truss systemen zijn prima geschikt voor deze vraagstukken. Met truss creeer je meer ruimte op de vloer, en is zeer geschikt om verlichting of andere audiovisuele producten aan te bevestigen. Wil je meer weten? Kijk dan snel op onze “Truss” pagina.

Geluid Huren Delft

Een bedrijfsfeest op komst en op zoek naar een goede geluidsinstallatie? Diverse plug-and-play sets huur je via onze verhuur shop. Weet je het verwachte aantal personen? Dan kan je snel en gemakkelijk de materialen in het winkelwagentje plaatsen, na het invullen van de gegevens hoef je enkel nog de aanvraag te versturen. Is nog niet alle informatie bekend? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen jou verder met de aanvraag. Het is ook mogelijk om andere geluidsets te huren zoals een vergaderset of een vertaalset. Kijk voor alle producten op onze “Geluid” pagina.

Licht Huren Delft

Delft beschikt over diverse historische kunstwerken en panden. Wanneer dit onderdeel van jouw evenement is, heb je de mogelijkheid om de gebouwen en kunstwerken prachtig te verlichten. Onze Draadloze LED spots zijn hier uitermate geschikt voor. Bestand tegen weersinvloeden en voorzien van accessoires geven deze spots nog meer sfeer aan jouw evenement. Wordt het evenement begeleid door muziek? Dan kan je ook verschillende discoverlichting bij ons huren. Ga naar onze “licht” pagina voor een overzicht van alle typen verlichtingen.

Confetti Huren Delft

Organiseer je een sportwedstrijd in Delft of omgeving waarbij je de start wilt aankleden met een feestelijk moment? Huur dan onze confetti sets voor een knallende start. Je kan de kleuren van de confetti zelf samenstellen om dit helemaal op maat te maken voor jou evenement. Is er een artiest aanwezig om het startsein te geven? Huur dan de rode lanceerknop erbij om het moment compleet te maken. Voor nog meer special effects voor bijvoorbeeld de opening van een pand, of de onthulling van een nieuwe auto ga je naar onze “Special FX” pagina.