Livestream Formitable

Op 15 november presenteerde Formitable ’s werelds eerste livestream evenement dat kennis en mensen samenbrengt die restaurants inspireren online te slagen. Getriggerd door het coronavirus maakt de horeca namelijk een revolutie door. Restaurants willen zichtbaar blijven voor hun gasten en de enige manier om dit te bewerkstelligen is door online te gaan opereren. Restaurants worden online merken die fans aantrekken om de betrokkenheid van hun gasten, communicatie en loyaliteit te vergoten.

Restaurants moeten op zoek naar manieren om te innoveren, waardevolle relaties op te bouwen en winst in de toekomst te vergroten. Maar hoe bouw je als restaurant een online merk? Hier dook Formitable met RISE UP samen met gelijkgestemde en vooruitstrevende sprekers en restaurateurs in via een hybride evenement op hun locatie in Amsterdam.

Rise Up

Na een fijne kennismaking werden er snel plannen gemaakt hoe we de boodschap van het evenement het beste konden overdragen. Er waren een aantal factoren die vast stonden. De locatie, het aantal gasten op locatie en de mogelijkheid voor online bezoekers om het evenement waar dan ook ter wereld te kunnen volgen. De locatie bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Een lange smalle ruimte met grote raampartijen en lichtinval, een kleine lift en verschillende hoogteverschillen. Geen ideale locatie voor een evenement afgaande op de obstakels. Daarbij mochten de audiovisuele materialen geen afbreuk doen aan de uitstraling en het aantal zitplekken. Technisch een behoorlijke puzzel, waarbij de volgorde van de load-in en positionering van alle audiovisuele techniek vormen van een militaire operatie begonnen aan te nemen.

Door goede keuzes te maken aangaande is een zeer nette studio gecreëerd met schakeltechniek van BlackMagic, camera’s van Panasonic, verlichting van SWIT/Astera en audio van Shure, DPA, Midas en QSC.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben voor jouw hybride of livestream evenement? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We gaan graag met je om de tafel voor het bespreken van de mogelijkheden.