HWC vernieuwd beamer assortiment

U kent Epson waarschijnlijk van printers en andere technische apparaten. Echter is Epson ook zeer bedreven in het produceren van beamers en projectoren. Doormiddel van hun nieuwe 3LCD panels met laser lichtbron heeft Epson een zeer interessante lijn beamer gefabriceerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een ultra heldere projectie met zeer hoge contrastwaarden ontstaat. Dit in tegenstelling tot de standaard DLP varianten.
Deze zeer innovatieve ontwikkelingen hebben niet enkel effect op de kleurkwaliteit van de projectie, maar zorgen er ook voor dat lichtinval tijdens een presentatie of evenement minder effect heeft op de zichtbaarheid van de projectie.

3LCD Technologie

Met Epson’s nieuwe technologie bent u, zelfs bij daglicht, verzekerd van levendige kleuren en heldere beelden in WUXGA-resolutie. Deze projector, met een nieuw ontwikkeld anorganische fosforwiel, biedt een superieure licht- en hittebestendigheid, wat een hoge betrouwbaarheid oplevert. Hierdoor tilt Epson de kijkervaring naar een nieuw niveau. Door het toevoegen van 4K beeldverbetering  projecteren deze versies beelden met een uitzonderlijke scherpte en helderheid op het doek.

Betrouwbaarheid

Door het gebruik van lasertechnologie in de behuizing zijn de beamers van Epson niet alleen zeer energiezuinig, maar ook enorm betrouwbaar. Deze laserlichtbron heeft een levensduur tussen de 20.000 en 30.000 uur. Deze waarden zijn vele malen hoger dan de standaard lichtbronnen welke gehanteerd worden in de meeste beamers. Deze bronnen hebben vaak maar een levensduur tussen de 2.000 en 4.000 uur. Een wereld van verschil.

Assortiment

HWC Events & Rental heeft een drietal beamers op voorraad, welke ieder een eigen segment van de AV-markt kunnen bedienen.

3000 ANSI-Lumen

De kleinste variant betreft de 3000 ANSI-Lumen beamer. Deze kleine compacte beamer is zeer geschikt voor vergaderingen, interne presentaties of tijdens een congress. Met zijn WUXGA-resolutie projecteert deze beamer beelden in full HD resolutie. Aan de kwaliteit van uw projectie zal het niet liggen. Ook aansluiten is geen enkel probleem. Deze beamer beschikt onder ander over HDMI, VGA, Composiet en S-video aansluiting. Alle veel gebruikte aansluitingen zijn dus aanwezig.

6000 ANSI-Lumen

Verwacht u een krachtigere variant nodig te hebben of geeft u een professionele presentatie? Dan raden wij het gebruik van de 7.000 ANSI-Lumen beamer aan. Deze beamer heeft krachtige  projectie en is hiermee geschikt voor middelgrote evenementen, congressen, seminars en beurzen. Deze projector beschikt alle gangbare video aansluitingen. Alleen als u een SDI signaal wilt gebruiken is het toevoegen van een converter essentieel. Verdere beschikt deze beamer over een zeer uitgebreide scala aan geometrische opties, zodat u in bijna iedere situatie een perfecte projectie kunt maken.

12.000 ANSI-Lumen

Voor het echte serieuze en professionele presentaties raden wij de 12.000 ANSI-Lumen beamer aan. Deze zeer krachtige beamer projecteert zeer veel licht op het scherm. Hiermee is deze projector krachtig genoeg voor de meeste uitdagende situaties. Deze projector beschikt tevens alle gangbare video aansluitingen. Hiermee kunt u alle professionele video signalen kunnen dus rechtstreeks worden aangesloten. Zelfs zonder tussenkomst van converters. De kans op storingen is hierdoor nihil. Verder beschikt deze beamer over tal van geometrische mogelijkheden om uw projectvlak volledig te vullen. Naast horizontale en verticale keystone correctie beschikt deze beamer ook individuele corner correctie. Deze beamer beschikt ook over mogelijkheden om te projecteren op bolle en holle vlakken, maar ook over faciliteiten voor edge blending en point correction. Daarmee is tussenkomst van een dure mediaserver niet meer nodig.

Wij begrijpen uiteraard dat u advies wilt hebben voor uw projectie. U kunt ons hiervoor altijd per mail en telefoon bereiken. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke situatie en wensen ten aanzien van de projectie.