Licht, geluid, TV, beamer, podium of truss huren in Den Haag?

Wilt u binnenkort een lichtset huren? Of misschien een complete geluidsinstallatie of een podium? U vindt het allemaal bij HWC Events & Rental. Via het menu van onze webshop kunt u eenvoudig uw aanvraag samenstellen. Keuze uit het zelf ophalen bij ons warehouse in Amsterdam, of het laten bezorgen bij een door u uitgekozen locatie. Ook bieden wij volledige op- en afbouw mogelijkheden. Wij bezorgen in Den Haag en omstreken, zoals: Scheveningen, Zoetermeer, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft.

TV huren Den Haag

TV’s kunnen wijdt worden ingezet. Denk aan een presentatie, een beursstand of een conferentie. Via onze verhuur shop kunt u eenvoudig diverse TV’s vergelijken en zien welke het beste past bij uw evenement. Wilt u de TV zelf ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dat kan! Wilt u liever dat wij de TV op uw locatie afleveren, met eventuele op- en afbouw? Geen enkel probleem! Geef bij uw aanvraag aan van welke service u gebruik wilt maken. Het leveren van materialen kan op elke locatie in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de Fokker Terminal, of het World Forum. Al onze TV’s worden geleverd met bijhorend statief, HDMI- en stroomkabel. Zoek een TV voor uw evenement op via de ‘video‘ categorie in ons menu.

Beamer huren Den Haag

Heeft u een beamer nodig om uw content weer te geven in Den Haag? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende beamers aan voor diverse doeleindes, zoals presentaties of seminars. Via de verhuur shop voegt u eenvoudig een beamer, met eventueel bijbehorend beamerscherm, toe. U heeft de mogelijkheid de materialen zelf op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of de materialen door ons af te laten leveren op locatie met eventuele op- en afbouw mogelijkheden. Bekijk ons beamer en beamerscherm assortiment onder de categorie ‘video‘ in het menu.

Pipe & Drape huren Den Haag

Met pipe & drape maakt u een nette scheidingswand voor bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie in Den Haag. Pipe & drape haalt een hoogte van 4 meter en kan met secties van 1 meter veelzijdig worden ingezet. Beschikbaar in zwart, wit en sterren. Het huren van Pipe & drape is zeer eenvoudig via onze verhuur shop. U heeft de mogelijkheid de materialen zelf  op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of de materialen door ons te laten leveren op locatie. Ook op- en afbouw mogelijkheden zijn bij te boeken via onze website. Onze pipe & drape mogelijkheden vindt u onder de categorie ‘pipe & drape‘ in de menubalk.

Podium huren Den Haag

Binnenkort een modeshow in Den Haag op de planning? Of een presentatie voor een groot publiek? Dan bent u hier aan het juiste adres! De podia van HWC Events & Rental zijn namelijk altijd netjes afgewerkt met podiumtrap, podiumrok en indien gewenst tapijt. U bepaalt zelf de hoogte, grootte en vorm van het podium, waardoor alles mogelijk is. U kunt het podium ophalen bij onze vestiging in Amsterdam, of laten leveren op uw locatie. Op- & afbouw mogelijkheden zijn eenvoudig bij te boeken via onze verhuur shop. Via de categorie ‘podium‘ in de menubalk vindt u alle podium mogelijkheden.

Truss huren Den Haag

Beursstand in de Fokker Terminal, het World Forum of een andere evenementenlocatie in Den Haag? Geef uw gewenste constructie eenvoudig door, of vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt losse truss delen huren, of complete constructies te vinden op de website. Ophalen bij onze vestiging in Amsterdam is mogelijk, evenals levering op locatie. Ook op- & afbouw mogelijkheden zijn eenvoudig bij te boeken. Al onze truss producten zijn te vinden onder de categorie ‘truss‘ in het menu.

Geluid huren Den Haag

Heeft u een geluidsinstallatie nodig voor uw feest of ander evenement in Den Haag? HWC Events & Rental biedt complete geluidsinstallaties, losse speakers en andere audio apparatuur aan, die eenvoudig zijn te huren via onze verhuur shop. De geluidssystemen zijn van hoge kwaliteit en voor iedereen eenvoudig te bedienen. U maakt zelf de keuze om de materialen op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of door ons te laten leveren op uw locatie. Onze op- & afbouw service is uiteraard ook mogelijk. Vind ons volledige assortiment van geluid onder de categorie ‘geluid‘ in het menu.

Licht huren Den Haag

Verlichting nodig voor uw feest, presentatie of ander evenement in Den Haag? Via de verhuur shop bekijkt u snel en eenvoudig ons gehele assortiment verlichting. Haal uw gekozen licht set  op bij onze verhuur shop in Amsterdam, of laat deze bij uw locatie in Amsterdam bezorgen. Complexere licht sets kunt u door ons op- & af laten bouwen. Interesse in verlichting voor uw evenement? Bekijk ons gehele aanbod verlichting onder de categorie ‘licht‘ in het menu.

Confetti huren Den Haag

Opening, productlancering, of marketing stunt? Met een confetti set creëert u een moment om te blijven herinneren. Een complete confetti set huren in Den Haag was nog nooit zo makkelijk. U heeft de keuze de confetti zelf op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of door ons te laten leveren op uw locatie. Liever alles geheel verzorgd hebben zodat u nergens omkijken naar heeft? Dat snappen wij heel goed. Een complete confetti show met op- & afbouw is erg voordelig te huren bij HWC Events & Rental. Bekijk ons volledige aanbod onder de categorie Special FX in het menu.