TV huren – Welk formaat?

Waarom een TV huren?

Een TV of flatscreen is tegenwoordig het geschikte alternatief voor een beamer en scherm. Waar u voorheen altijd stond te rommelen om het beeld goed op het scherm te plaatsen, kunt u dat tegenwoordig eenvoudig oplossen door een groot TV scherm te huren. Scherp HD beeld, geen beamer halverwege de zaal, altijd goede lichtopbrengst, een TV scherm brengt de uitkomst.

Welke maten bieden jullie aan?

Wij verhuren TV schermen van 40″ (102CM), 46″ (117CM), 60″ (152CM) en 75″ (191CM). Dit is de diagonale maat, dit wil zeggen van linksonder tot rechtsboven. Het 40″ TV scherm en het 46″ TV scherm wordt veelal gebruikt bij kleine beursstands, of als herhalingsscherm in een grotere ruimte. De 60″ voor middengrote presentaties tot 50 personen, of bij toevoeging van meerdere schermen tot 125 personen. De 75″ wordt gebruikt voor grotere groepen.

Hoe hangen jullie de TV schermen op? 

Deze komen met een TV stand. U kunt de TV ophangen tot maximaal twee meter hoogte.

Wat voor aansluitingen leveren jullie? 

Standaard worden onze TV’s geleverd met een HDMI kabel. Hiermee kunt u uw laptop via een HDMI poort aansluiten op de TV. Het is ook mogelijk om foto’s of video’s rechtstreeks op de TV af te spelen door middel van een USB stick. Let er dan wel op dat de TV alleen overweg kan met foto’s in .jpg en filmpjes in .mp4 formaat. In full HD (1920 x 1080 pixels) opgeslagen bestanden met een verhouding van 16:9 geven het beste resultaat. Bestanden met minder pixels worden niet beeldvullend weergegeven. Heeft u een andere aansluiting nodig? Neem contact met ons op.