Beursstand inrichten – Van truss tot verlichting

Staat er een beurs op het programma? Voor complete technische facilitering van uw beurs of trade show bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreide service van concept en visualisatie tot pre-productie en uitvoering. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een complete beurs stand met alle technische facetten of bijvoorbeeld alleen een TV, video scherm, truss constructie, verlichting of geluid.

Truss constructie huren

Truss is een aluminium constructie waarmee u modulair kunt bouwen. Dit wil zeggen dat u praktisch elke vorm en afmetingen kunt bouwen met één systeem. Truss wordt veelal ingezet bij beurzen en evenementen. Belangrijk is dat er veilig wordt gebouwd met in achtname van de belastbaarheid van de leverancier en de geldende regels van de beursorganisatie. Wij werken uitsluitend met professionals en materiaal van het meest gerenommeerde merk op het gebied van truss ‘Prolyte’. Graag rekenen wij de stand van uw wensen na.

Verlichting huren

Voor het verlichten van uw beursstand kiezen wij graag de optimale verlichting passend bij uw product. Zo raden wij andere verlichting aan voor de display van auto’s en boten (b.v. autoRAI / HISWA) dan voor kleding, meubelen of sierraden (b.v. huishoudbeurs). Wij adviseren u graag over de te kiezen verlichting en zetten waar mogelijk LED verlichting in om het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden.

TV huren

Heeft u een powerpoint presentatie, video presentatie of wilt u afbeeldingen van uw producten goed weergeven? Huur dan een TV scherm. Keuze uit vier verschillende groottes TV scherm, uiteenlopend van 40″ tot 46″, 60″ en 75″, allemaal met USB functionaliteit.

Audio huren

Tijdens een beurs mag u normaal gesproken slechts maar beperkt geluid ter gehore brengen. Wij hebben nette kleine audio sets die in uw beurs stand te verwerken zijn, zodat het geluid zoveel mogelijk binnen uw stand blijft. Daarnaast hebben wij de optie tot Silent Presentation. Gebaseerd op silent disco techniek, kunt u door middel van draadloze hoofdtelefoons uw bezoekers toch uitgebreid toespreken en de boodschap van uw presentatie onverdeeld aan uw bezoekers overbrengen.

Overige diensten

Wij stellen ons als beurs leverancier zo service gericht mogelijk op. Daarom verzorgen wij naast de technische faciliteiten vaak ook andere gerelateerde diensten voor onze beurs klanten. Denk hierbij aan; Warehousing, transport, tapijt en standbouw, layherbouw, leveren van meubels en inrichting, maatspandoeken en nog veel meer.

Locaties

Vanwege onze policy om u snel te kunnen voorzien bij beurzen zijn wij strategisch gevestigd aan de ring van Amsterdam. Op korte afstand van de Jaarbeurs van Utrecht, EXPO Houten, Beursfabriek Nieuwegein, de Fabrique Maarssen, Beurs van Berlage Amsterdam, Amsterdam RAI, Westergasfabriek, maar ook bijvoorbeeld evenementenhal Gorinchem of WTC Rotterdam.

Trade show

Staat u niet op één beurs maar op meerderde beurzen door het jaar heen? Dan komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke korting op de huur van materiaal. Graag voorzien wij u van techniek op alle locaties, binnen of buiten de Benelux. Zo kunnen wij u constante kwaliteit garanderen op al uw beurslocaties.

Bouw & Breek dagen

Bij HWC Events & Rental betaald u nooit voor uw opbouw (max 2daags) of afbouw dagen. Enkel show dagen worden doorgerekend. De langer de beurs, de voordeliger de huur van uw licht, geluid, TV of truss constructie.

Internationaal

Staat u ook op een beurs buiten de Benelux? Geen probleem! Vanwege de vele internationale projecten kunnen wij u uitstekend op alle locaties voorzien van de beste technische standaard. Vraag ons om een maatofferte voor uw beurs buiten de Benelux.

Interesse? Neem contact met ons op voor een maatofferte voor uw beurs.