Constructie voor uw beursstand

Als audiovisueel partner van evenement organisatoren, maken we bij tal van evenementen, congressen, seminars en beurzen gebruik van truss. Met een zeer grote variatie aan lengtedelen en hoekstukken is truss uiterst modulair en is het mogelijk iedere constructie te vervaardigen.
Truss is, ten opzichte van beschikbare alternatieven, een zeer betaalbare component om modulaire constructies mee te vervaardigen. Vanwege de hoge belastbaarheid is truss, naast het vervaardigen van stabiele en hoogwaardige constructies ook geschikt voor het bevestigen van verlichting en signing.
Maar welk type constructie is nu het meest geschikt voor uw beursstand? Hieronder treft u een beschrijving van de meest gekozen constructies en hun toepassing.

Goalpost

Deze constructie wordt voornamelijk toegepast als frame voor een spandoek. Je kunt deze veelal aantreffen bij ingang van een evenement of afscheidingswand. Het is ook mogelijk om dit type constructie te gebruiken als de gepersonaliseerde achterwand van uw stand of juiste aan de voorzijde voor het bevestigen van verlichting.

Open Corner

Een open corner constructie is ideaal toepasbaar op een hoekstand. Aangezien deze constructie uit twee zijden bestaat, kunt u hierachter perfect de stands van uw buren verbergen. Alle aandacht gaat dan naar u uit. Daarnaast heeft u stand een zeer ruimtelijke inkijk, omdat er geen constructie aan de voorzijde is geplaatst.

Cross

Deze speelse constructie is perfect voor eilandstands. Deze volledig symmetrische beursstand constructie zorgt hierdoor voor een perfect egaal belichtte stand, maar is in deze vorm minder geschikt voor het bevestigen van signing.

Carre

Deze constructie is perfect voor eiland- of kopstands. Door zijn symmetrische vorm, ontstaat een zeer egaal verlichtte stand. Als u beschikt over een eilandstand is deze constructie minder geschikt voor het bevestigen van signing. Hierdoor beperkt u namelijk het zicht van de bezoekers. Als u een een dergelijke constructie, op een eilandstand, wilt gebruiken in combinatie met signing, raden we het gebruik van een ‘middle banner’ of ‘all around’ constructie aan.
Als kopstand kunt u de achterwand uiteraard wel voorzien van signing, zonder het zicht van de bezoekers te belemmeren.

Front Banner

Ideale constructie voor een tussenstand. Het is namelijk behoorlijk lastig om tussen alle omliggende buren voldoende exposure te creëren. Door het plaatsen van deze constructie met een grote banner aan de voorzijde, weten bezoekers uw stand vanaf grote afstand al te herkennen. Eventueel kunt u de achterwand en zijkanten ook nog voorzien van signing.

Middle Banner

Heeft u een eilandstand en wilt u graag gebruik maken van een carre constructie, maar ook van signing voor extra exposure? Dan is deze constructie ideaal. Door een grote banner bovenop de feitelijke constructie te plaatsen, valt u stand al van veraf goed op.

Double Carre

Heeft een grote rechthoekige beursstand? Dan is een dubbel carre constructie ideaal. Door de ondersteunde poot in de het midden van de lange lengte, is het mogelijk om een grotere afstand te overbruggen. Afhankelijk van het type stand is het mogelijk diverse zijden van signing te voorzien.

All Around

Maximale exposure en een eilandstand? Dan is een all around stand perfect geschikt. Deze constructie kunt u rondom voorzien van signing, waardoor geen enkele bezoeker uw stand zal ontgaan.

Hangende Constructies

Maakt u bij voorkeur gebruik van uw volledige standoppervlakte en is het plaatsen van een constructie op de grond hierdoor niet mogelijk? Of maakt u gebruik van een combinatie tussen hout- en trussbouw voor het creëren van uw stand? Uiteraard kunt u truss constructies ook ophangen aan takels. Hierdoor heeft u de vloer volledig vrij voor het plaatsen van houtbouw of inrichting. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u specifieke stand, neem gerust contact met ons op.