Bent u de Event manager?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk evenementen techniek is bij het overbrengen van uw marketing, communicatie of PR boodschap. Daarom helpen we u graag door het doolhof van technische termen en zetten wij u wensen graag om in excellente audiovisuele service.

Wij horen graag meer over uw project! Vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen voor een een offerte op maat.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De audiovisuele techniek voor uw evenement verzorgd van A tot Z.

cup-coffee-iconBij ons kunt u terecht voor een compleet pakket van technische consultancy, pre-productie en uitvoering door professionals. Wij voorzien u graag van advies, ondersteuning en Audio-Visuele apparatuur voor uw corporate event, beurs, congres, modeshow, product lancering of ander type evenement. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken of voor een locatie bezoek. U bent tevens van harte welkom om langs te komen om onder het genot van een kop koffie uw project met ons te bespreken.

Corporate Event

Uitgebreid adviesvoor de uitvoering van uw bedrijfspresentatie, product introductie of ander corporate event. Onze project managers vertalen uw wensen stap voor stap naar de audiovisuele toepassing. Kwaliteit en professionaliteit zijn daarbij de kernwaarden voor het bereiken van het optimale resultaat.

Product lancering

Nieuw product op de markt brengen? Pop-up store inrichten? Marketing stunt? Onze Audiovisuele support zorgt voor de optimale ervaring waarbij uw product centraal staat. Full service van licht, geluid, video, LED, special effects en standbouw zorgen voor de marketing impact waarnaar u op zoek bent.

Beurs & EXPO

Het aantrekken en behouden van de aandacht van uw bezoeker tijdens een beurs of tradeshow. Dat is waar het om draait. Als gerenommeerde AV leverancier kunnen wij u daarmee ondersteunen op een internationale schaal. Volledige service voor licht, geluid, video en andere AV faciliteiten tijdens uw beurs of tradeshow.

Modeshow

Van een strakke catwalk tot de perfecte verlichting van modellen. Voor alle technische aspecten van uw modeshow kunt u bij ons terecht. Of het gaat om haarmodellen of om schoen mode, wij kunnen u uitgebreid adviseren over het beste gebruik van licht, geluid en video voor uw modeshow.

Conferentie

De verstaanbaarheid van sprekers, de zichtbaarheid van het beeld en overdracht van kennis is natuurlijk van primair belang. Onze audiovisuele techniek kan uw conferentie hier uitstekend in ondersteunen. U bent uiteraard verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw conferentie.

Live entertainment

Technische innovatie zorgt voor steeds meer mogelijkheden van totale integratie op het gebied van licht, geluid, video en special effects tijdens festivals, EDM en live optredens. Wij stellen graag samen een spetterende show voor u samen die een onvergetelijke ervaring achterlaat.

Opening

De eerste indruk, daar gaat het natuurlijk allemaal om. Op dat moment dien je een onuitwisbare indruk achter te laten voor je toekomstige klanten, relaties en medewerkers. Zeer stabiele technische ondersteuning is hierbij een ‘must’. Uw opening wordt mede door onze ondersteuning gegarandeerd een succes.