Bent u de event manager?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk evenementen techniek is bij het overbrengen van uw marketing, communicatie of PR boodschap. Daarom helpen we u graag door het doolhof van technische termen en zetten wij u wensen graag om in excellente audiovisuele service.

Wij horen graag meer over uw project! Vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen voor een een maatwerk offerte.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De audiovisuele techniek voor uw evenement van A tot Z verzorgd

Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket van technische consultancy, pre-productie en uitvoering door gecertificeerde professionals. Wij voorzien u graag van advies, ondersteuning en de audiovisuele apparatuur voor uw corporate evenement, beurs, congres, seminar, livestream, productlancering of ander type evenement. Wij komen graag bij u langs om naar kennis met elkaar te maken of voor het doen van een locatiebezoek. U bent uiteraard tevens van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw project bij ons te bespreken.

Corporate Event 

Uitgebreid advies voor de uitvoering van uw bedrijfspresentatie, jaar- of aandeelhoudersvergadering, paneldiscussie, productintroductie, evaluatie van het afgelopen jaar of simpelweg omdat er wat te vieren valt? Onze project managers vertalen uw wensen stap voor stap naar de meest ideale audiovisuele toepassing voor het overbrengen van uw boodschap. Welke materialen zijn noodzakelijk voor het bereiken van de doelstellingen en op elke manier implementeren we deze audiovisuele techniek in het geheel? Kwaliteit en professionaliteit zijn daarbij de kernwaarden voor het bereiken van het optimale resultaat.

Beurs & EXPO

Het aantrekken en behouden van de aandacht van de bezoeker tijdens een beurs of tradeshow. Dat is waar het om draait bij het bepalen van de juiste audiovisuele techniek . Tussen alle andere standhouders is het trekken en vasthouden van de aandacht van potentiële opdrachtgevers helemaal niet zo makkelijk. Afleiding ligt namelijk altijd op de loer. Als gerenommeerde audiovisueel leverancier kunnen wij u hiermee ondersteunen op een internationale schaal. Volledige service voor licht, geluid, video en andere audiovisuele faciliteiten tijdens uw beurs of tradeshow. Ook in het buitenland.

Conferentie

De verstaanbaarheid van sprekers op het podium en de zichtbaarheid van het beeld voor het aanwezige publiek zijn zonder meer essentieel voor het overdragen van de boodschap tijdens een congres of conferentie. Maar wat te denken van de juiste sfeer en het juiste gevoel? Ook deze factoren zijn van primair belang bij het overdragen van kennis op de bezoekers. Onze audiovisuele techniek kan uw conferentie hier uitstekend in ondersteunen. U bent uiteraard verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw conferentie, congres of presentatie.

Live Entertainment

Technische innovatie zorgt voor steeds meer mogelijkheden van totale integratie op het gebied van licht, geluid, video en special effects tijdens bedrijfsfeesten en live optredens. Wij stellen graag samen een spetterende show voor u samen die een onvergetelijke ervaring achterlaat op uw bezoekers. Graag gaan we om de tafel voor het in kaart brengen van alle wensen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen wij een technisch plan op, waarmee we deze doelstellingen gaan behalen. Vanzelfsprekend zullen wij u niet belasten met alle technische termen. Wij vertalen alles naar begrijpbare taal, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Live Stream & Hybride Evenementen

Is de locatie te klein om alle gasten fysiek uit te nodigen of het ontvangen van bezoekers helemaal niet mogelijk? Dan is het streamen van het evenement de oplossing. Online evenementen zijn helemaal van nu en niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. Onze audiovisuele support is helemaal ingericht op het verzorgen van alle techniek rondom live streaming en hybride evenementen. Van simpele setup voor een Zoom call tot meer camera regie met decor en green screen. Natuurlijk bent u verzekerd van pro-actieve en gecertificeerde technici die het evenement op het hoogst mogelijke niveau produceren.