December in Evenementenland

De tijd van de feestdagen is weer aangebroken. Producers en event organisers zijn al druk in de weer met het creëren van de meest sfeervolle evenementen voor de laatste maanden van het jaar. Het inrichten van de lobby van een hotel bij het jaarlijks afsluitende congres, het bepalen van het decor bij een live stream of hybride evenement of simpelweg het creëren van sfeer op kantoor. Het is allemaal mogelijk met ATOMIC Modular Systems.

Speciaal voor de feestdagen is een speciaal design beschikbaar in de vorm van alom bekende kerstboom. Het warme gevoel van de dennenboom in combinatie met de bekende opbouw van de panelen zorgen voor een unieke uitstraling. Op deze manier sluit ook jouw evenement helemaal aan bij de tijd van het jaar en geef je de bezoekers van het fijne December gevoel.

Waarom ATOMIC Modular Systems?

Maar wat zijn dan de voordelen van het gebruik van ATOMIC Modular Systems? Een veel gehoorde vraag. Naast dat het er natuurlijk fantastisch uit ziet, heeft het meer voordelen dan je wellicht denkt. Het is namelijk modulair, waardoor de afmetingen zijn aan te passen naar de mogelijkheden op locatie. Je bent dus niet gebonden aan vaste maten. Daarnaast kun je met verlichting exact gewenste sfeer en kleur bepalen, zo sluit de decoratie altijd aan bij de sfeer van de locatie, de live stream of het evenement.

Daarnaast is het gebruik van ATOMIC Modulair Systems volledig op basis van ‘zero waste’. Na afloop worden alle materialen weer ingepakt en zijn ze opnieuw herbruikbaar. Er is helemaal geen afval. Hierdoor neemt de druk op het milieu door evenementen significant af. Kortom, nadelen die zijn er eigenlijk niet. Deze kerstboom zeurt zelfs niet om water. Ideaal.

Formaat

Om de kerstbomen van ATOMIC Modular System voor zoveel mogelijk evenementenlocaties geschikt te maken, zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Op deze manier kunnen we garanderen dat er altijd een formaat is dat goed aansluit bij de mogelijkheden. Er zijn drie formaten beschikbaar. De ‘small’ heeft een hoogte van 200 cm. De breedte van deze versie bedraagt 166 cm. Is het plafond op de locatie hoger dan 315 cm? Dan kun je ook de medium versie plaatsen. Houd dan wel rekening met een breedte van 250 cm.

Voor echt hoge ruimtes of lobby’s kun je ook kiezen voor onze grootste versie. Deze reikt tot een hoogte van wel 430 cm. Met een breedte van 330 cm is dit echt een imposante decorstuk wat niet mag ontbreken op de grotere evenementen.

Verlichting

Om de bomen van ATOMIC Modular System echt tot hun recht te laten komen is goede verlichting essentieel. Gelukkig ben je daarvoor ook bij ons aan het juiste adres. Zonder verlichting zijn het slechts witte panelen, maar met de juiste verlichting komen ze echt tot leven. Je kunt de kerstoom hiermee namelijk laten oplichten in iedere gewenste kleur. Onze LED armaturen zijn helemaal naar wens in te stellen. RGB, CMY, RAL of Pantone kleuren. Het is allemaal mogelijk.

Voor het verlichten van de kerstboom maken wij gebruiken van armaturen van Astera. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de gewenste sfeer zijn onze AX3, AX5 en AX10 draadloze LED spots ideaal te gebruiken. Deze panelen lenen zich ideaal voor verlichting van binnenuit en de voorzijde, waardoor bi-colour settings mogelijk zijn.

Mogelijkheden

Hoe en waar je deze kerstomen kan inzetten? Dat is eigenlijk niet in tekst samen te vatten. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het inzetten van de kerstbomen als decor bij een live stream of hybride evenement, maar ook ter decoratie van een welkomstruimte bij een evenement. Misschien wil je wel extra sfeer creëren tijdens de feestdagen in de  bedrijfskantine of op kantoor?

We kunnen eindeloos doorgaan met het benoemen van mogelijke toepassingen. Wil je meer weten of de inzetbaarheid, mogelijkheden en kosten van deze speciale ATOMIC Modular Systems? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via email op info@hwc-er.nl en telefonisch op +31 (0) 85 303 42 88.