Astera huren? Nu beschikbaar!

In de tijd waarin technische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen is het belangrijk de technisch invulling van het assortiment eveneens te innoveren. Van de huidige ontwikkelingen met batterijen en de toepasbaarheid hiervan, maakt Astera dankbaar gebruik. Hierdoor wordt verlichting voor evenementen steeds vaker uitgerust met een batterij.
Door deze interne stroomvoorziening is het mogelijk deze verlichting in te zetten zonder bijkomstigheid van stroomkabels. Praktisch heeft dit veel voordelen. Er wordt namelijk zeer veel kostbare op- en afbouwtijd bespaard, maar ook komt het de netheid en toepasbaarheid van de verlichting te goede.

Astera

Het Duitse Astera heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van volledig draadloze verlichting voor de professionele evenementen. Hun producten staan bekend om de ongelofelijke hoeveelheid functies,  robuuste behuizing en besturingssysteem. Met een compact assortiment van veelzijdige armaturen ontstaan een zeer grote verscheidenheid aan draadloze oplossingen voor event managers en lichtontwerpers. Daarnaast beschikken de lampen van Astera over een enorme accuduur. Alle verlichting kan namelijk tot wel 20 uur ononderbroken functioneren op een acculading. Al deze eigenschappen maken de lampen van Astera zeer veelzijdig inzetbaar. Dit heeft HWC Events & Rental doen besluiten verder te investeren in draadloze verlichting met deze producten.

Inzetbaarheid Astera

Naast de inzetbaarheid, beschikken de producten van Astera ook over een flink arsenaal aan toebehoren. Met behulp van de diverse filters, speciale beugels, en inklapbare voetjes zijn deze producten ultiem inzetbaar voor onder andere:

    • Het verlichten van gevels, bruggen en gebouwen in de buitenlucht.
    • Creëren van sfeer bij diners, borrels of bruiloften.
    • Uitlichten het podium of objecten bij presenties, congressen en workshops.

 

AX1

De Astera AX1 is een decoratieve LED tube, welke op onvoorstelbaar veel manieren kan worden ingezet. Deze buis is zeer geliefd bij creatieve personen. Lichtontwerpers, galeriehouders en kunstenaars zijn dol op deze tube. Mede door de meegeleverde bevestigingsmaterialen, kunnen zij volledig op gaan in het creëren van het juiste lichtontwerp. Horizontaal, verticaal, diagonaal, staand, liggend of hangend. Niets is te gek en alles is mogelijk. En uiteraard functioneren deze lampen volledig draadloos. Er is geen enkele kabel voor nodig.
Eigenlijk is het ook niet mogelijk om een specifieke doelgroep of toepasbaarheid aan te geven. De mogelijkheden zijn simpelweg eindeloos. Met behulp van enige creativiteit kun je deze tube namelijk overal wel inzetten. Heb je een dinershow, opening met rode loper, bedrijfsfeest, borrel, festival, dansvoorstelling of een zakelijk congres. Jouw creativiteit is de enige beperking.

AX3

Deze Astera AX3 wordt liefkozend ook wel ‘puck’ genoemd. Verwijzend naar de schijf welke gebruikt wordt bij ijshockey. Deze metafoor omschrijft uitstekend het minieme formaat van deze lamp. Desalniettemin doen de kracht en mogelijkheden van de spot niet onder voor veel grotere armaturen van concurrenten.
Uiteraard is het mogelijk om deze lamp met het innovatieve voetje op de grond te plaatsen. Bovendien doet dit voetje ook direct dienst als beugel voor het bevestigen aan truss of trekkenwand. Tot zover de alom bekende functies. Voor bevestiging aan metalen beschikt deze over een magneet op de achterzijde. Sneller bevestigen is echt niet mogelijk.

Door het compacte formaat is geen ruimte te klein voor het plaatsen van de spot. Veelal worden deze AX3’en gebruikt bij borrels, bruiloften, musea, tentoonstellingen of locaties waar spots niet mogen opvallen. Ook worden deze spots veelal gebruikt ter decoratie. Je kunt de ‘puck’ vanwege het formaat en output ook inzetten onder een statafel of fles champagne.

AX10

De Astera AX10 is een echte krachtpatser. Deze zeer robuuste spot heet een niet te evenaren output en wordt daarom veel ingezet bij het uitlichten van gevels, gebouwen, bruggen en fonteinen. Door de IP65 aanduiding heeft deze spots geen last van invloeden door het weer. Buiten gebruiken tijdens een regen of sneeuwbui is dus geen enkel probleem. Dit geldt overigens voor het hele assortiment van Astera.

Uiteraard is deze spot ook geschikt voor indoor evenementen. Zodoende kunnen de spots ook ingezet worden voor het verlichten van een podium over dinershow. Daarnaast is de AX10 ook uitstekend geschikt voor het creëren voor sfeer door middel van strijklicht langs de wanden of het uitlichten van diverse objecten op plekken zonder stroom.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de draadloze verlichting van Astera? Weten op welke manier deze verlichting aan kan sluiten bij jouw evenement? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van het gewenste advies.